معاونت بازرسی سازمان حمایت خبر داد
شناسایی ۳ شرکت هواپیمایی متخلف در فروش بلیط چارتر
معاون بازرسی سازمان حمایت از شناسایی ۳ شرکت هواپیمایی متخلف در فروش بلیط چارتر خبر داد و گفت: پرونده این متخلفین برای صدور حکم به سازمان تعزیرات ارسال شده است.
مجتبی فراهانی در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به اینکه در ایام پایانی سال رصد بازار توسط بخشهای مختلف از جمله سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با تشدید بیشتری همراه شده است، اظهار داشت: سازمان حمایت نظارت خود برای نحوه فروش بلیطهای چارتر شرکتهای هواپیمایی را افزایش داده است چراکه برخی از شرکتها بهبهانه ارائه خدمات ویژه اقدام به افزایش قیمت بلیطهای خود کردهاند.
وی افزود: در فروش بلیطهای چارتر حدود ۱۷ تا ۱۸ مورد بازرسی از شرکتها انجام شده که از این میان ۳ تخلف شناسایی و پرونده آنها برای صدور حکم به سازمان تعزیرات ارسال شده است.
معاونت بازرسی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه بازار میوه و صیفیجات هم آرام است، گفت: براساس تکلیف قانونی که به بخشهای مختلف ارسال شده هر گونه افزایش قیمت ممنوع است و در صورت مشاهده آن با متخلفین برخورد لازم انجام خواهد شد.
فراهانی در ادامه صحبتهای خود با اعلام اینکه در بخش لبنیات هم نباید هیچگونه افزایش قیمتی اعمال شود، افزود: با کارخانجات لبنی مذاکرات لازم انجام شده و قرار است افزایش قیمتی در محصولات خود انجام ندهند.
وی با اشاره به اینکه بازار آجیل و خشکبار هم نسبت به سال گذشته آرام و افزایشی را شاهد نبوده است، اظهار داشت: ما با هرگونه حراجی مخالف هستیم بهنحوی که اگر واحدهای پوشاک بدون مجوز اتحادیه اقدام به این امر کنند با آنها برخورد میشود. معاون بازرسی سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اضافه کرد: در فروشهای فوقالعاده هم واحدها باید مجوز لازم را از اتحادیه دریافت کنند در غیراین صورت عملکرد این واحدها غیرقانونی است.