kayhan.ir

کد خبر: ۳۹۸۰۵
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۹
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر خبر داد

بدهی ۲۲۰۰ میلیارد تومانی شهرداری به پیمانکاران

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران از بدهی ۲۲۰۰ میلیارد تومانی مناطق و معاونت‌های شهرداری به پیمانکاران خبر داد.


به گزارش تسنیم، علیرضا دبیر در نشست خبری دیروز خود با اصحاب رسانه به ارائه گزارشی از بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران پرداخت و اظهار داشت: شهرداری باید لایحه بودجه سال ۹۴ را با رقم ۱۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد ارائه می‌داد اما رقم پیشنهادی آنها ۱۷ هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان بود.
وی ادامه داد: در بودجه سال ۹۳، شهرداری مکلف شد بودجه سال ۹۴ را به صورت عملیاتی ارائه کند اما بودجه عملیاتی خم رنگرزی نیست و باید حداقل چند سال برای آن زمینه‌سازی کرد که برای تحقق این کار در گام نخست باید فرم بودجه تغییر داده می‌شد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه گام اول برای بودجه عملیاتی یا مبتنی بر عملکرد این بود که شکل آن را تغییر دهیم، گفت: گام دوم برای تحقق این نوع بودجه تغییر فاینانس‌ها در شهرداری بود.دبیر با بیان اینکه باید با درآمدهای پایدار شهر را اداره کنیم و با درآمدهای ناپایدار کارهای سرمایه‌ای انجام دهیم، گفت: رصد کردن این کار برای ما سخت بود اما در حال حاضر چنین امکانی فراهم شده است. در نهایت نیز بعد از بررسی‌هایی که صورت گرفت بودجه مصوب شهرداری تهران در سال آینده ۱۷ هزار و ۲۱۹ میلیارد تومان تعیین شد.
وی افزود: بودجه شرکت‌ها و سازمان‌های شهرداری نیز ۳ هزار و ۶۹۲ میلیارد تومان است که در مجموع بودجه شهرداری را به حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان می‌رساند.
دبیر خاطرنشان کرد: ۵ هزار و ۹۴۶ میلیارد تومان معادل ۳۴/۵ درصد کل بودجه برای حوزه حمل و نقل، ۲ هزار و ۸۵ میلیارد تومان صرفا برای مترو، ۳۳ میلیارد تومان برای حفظ و نگهداری فضای سبز و ۲۵۶ میلیارد تومان برای مدارس و مساجد درنظر گرفته شده و کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز در بودجه سال آینده مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در همه مناطق شهرداری بجز منطقه ۲۲ کد پروژه جدیدی درباره بافت‌های فرسوده باز کرده‌ایم که بر این اساس ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته‌ایم و به شهرداری اجازه داده‌ایم در این خصوص از سازمان املاک و مستغلات شهرداری نیز استفاده کند.
دبیر گفت: ۵۹۶ میلیارد تومان از بودجه شهرداری به امور جاری و اورهال قطارهای مترو، ۱۲۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس‌های معمولی، ۴۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس‌های برقی و ۱۸ میلیارد تومان برای خرید مینی‌بوس اختصاص داده شده است. علاوه بر این در حال فراهم کردن شرایطی هستیم که در حوزه اتوبوسرانی به جای خرید اتوبوس، خرید خدمت کنیم.
وی همچنین گفته، برای سال آینده ۹۷ میلیارد تومان برای خرید تاکسی‌های استاندارد، ۸ میلیارد برای کاتالیست تاکسی‌ها، ۱۶ میلیارد تومان برای معیشت رانندگان تاکسی و ۴۰ میلیارد تومان برای موتورسیکلت‌های برقی در نظر گرفته‌ایم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: در حوزه معابر بزرگراهی نیز ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بزرگراه یادگار امام، ۲۴ میلیارد تومان برای بزرگراه شوشتری که موجب کاهش بار ترافیک بزرگراه بسیج می‌شود و ۴۵ میلیارد تومان برای انتقال پایانه اتوبوسرانی شرق تهران در نظر گرفته‌ایم.
وی از ورود شهرداری برای تکمیل پروژه مصلای امام خمینی خبر داد و گفت: ۲ هزار و ۷۰ میلیارد تومان در حوزه ماموریت خدمات شهری و ۸۰ میلیارد تومان برای نیروگاه زباله‌سوز در نظر گرفته‌ایم این در حالی است که پیشنهاد شهرداری در این خصوص ۴۰ میلیارد تومان بوده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه میزان بدهی‌های شهرداری تهران به پیمانکاران و بخش‌های دیگر، چقدر است، گفت: تا پایان آبان مناطق و معاونت‌های شهرداری حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان به پیمانکاران بدهی داشتند اما میزان این بدهی‌ها ادامه‌دار است زیرا شهر یک موجود زنده است. بنابراین بدهی‌هایی که در دفاتر خدمات شهرداری ثبت شده باشد را قبول داریم.