kayhan.ir

کد خبر: ۳۹۰۵۱
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۸
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در اجلاس «خادمان بهشت»:

خادم مسجد تجلی خداوند در میزبانی از مهمانان است

اجلاس «خادمان بهشت» با حضور بیش‌از دو هزار خادم مساجد استان تهران در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محراب، حجت‌الاسلام محمد جواد حاجی علی اکبری در این اجلاس با بیان اینکه جایگاه مسجد در قرآن جایگاه والایی است، گفت: مساجد نور خدا در زمین‌اند، مساجد خانه‌های یقین هستند و مجالس و دفاتر اصلی انبیاء الهی در مساجد قرار دارد. مسجدی که پیامبر اکرم(ص) به عنوان طراز اسلامی معرفی کرده است مسجد به معنای نقطه امید و مرکز انوار الهی و مرکز تربیت انسان صالح است و همه امور مردم در آن اداره می‌شود. مطلوب این است که همه شهر‌ها بر مدار مساجد بنا شوند و نمی‌شود شهری شهر اسلامی باشد و بر مدار مساجد نباشد.
وی با اشاره به اینکه خادمی خانه خدا و مساجد از مصادیق عمران مسجد است، به حدیث معراج اشاره کرد و گفت: در حدیث معراج آمده که پیامبر(ص) فرمودند: من بر در ششم بهشت دیدم که این گونه نوشته شده بود اگر کسی بخواهد قبر او وسیع و فرح افزا باشد مسجد بنا کند و اگر کسی می‌خواهد پیکرش پس از مرگ از دسترس موجودات در امان بماند در مسجد ساکن شود و اگر کسی دوست دارد بدنش به سلامت بماند مسجد را جارو کند. اگر کسی دوست دارد جایگاه خود را در بهشت ببیند مسجد را فرش کند و احادیث بسیار زیادی هم در مورد چراغ مسجد را روشن کردن و خاکروبه‌های آن را به بیرون بردن، داریم.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه ما از مشکلات خادمین مساجد باخبر هستیم، اظهار کرد: کار خادمی مسجد، جزو مشاغل سخت است و کار معمولی نیست و با کار دیگر ادارات قابل مقایسه نیست. کار خادمی مسجد باید به عنوان مشاغل سخت محسوب شود البته کار خادمی مسجد به لحاظ منزلت معنوی کار بزرگی است اما به لحاظ مشاغل اگر این‌گونه محاسبه شود جز کارهای سخت است.
حجت‌الاسلام حاجی علی اکبری گفت: ما وظیفه خودمان می‌دانیم که به عنوان خادم خادمان مساجد در ارتقای منزلت خادمان مسجد در عرصه اجتماعی و فرهنگ‌سازی اقدامات تازه‌ای را در دستور کار قرار دهیم و از طریق آموزش جایگاه خادمان مساجد ارتقا دهیم و نسبت به فرزندان شما توجه داشته باشیم و در سال ٩٤ این برنامه‌ها در دستور کار باشد. توقع است که خادمان مساجد ما را در این زمینه‌ها یاری رسانند.
وی ابراز داشت: امیدوارم روزی برسد که خادمی مسجد دارای یک رتبه‌ علمی و دانشی باشد. خادم مسجد باید روان شناسی کودک و نوجوانان و بزرگسال بداند و به تجهیزاتی که در مسجد است آشنا باشد و آن حرفه و فن لازم را کسب کند. از طرفی کسب تمامی اینها نیازمند یک آموزش است که این وظیفه ماست و باید به این مسائل آموزشی اهمیت بدهیم.