kayhan.ir

کد خبر: ۳۸۱۹۳
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۰
مدیرمسئول کیهان در همایش مردمی استان البرز:

ساده‌زیستی برای مسئولان وظیفه است نه سلیقه

میز مذاکرات هسته‌ای از نگاه آمریکا ادامه جنگ تحمیلی 8 ساله است و تحریم‌ها در این میدان جدید نقش توپخانه‌ها و جنگنده‌ها و بمب‌های شیمیایی را برعهده دارند بنابراین رسیدن به توافقی جامع و حذف تحریم‌ها از طریق مذاکرات ساده‌لوحانه است و مثل آن است که از دشمن انتظار داشته باشیم در جنگ با ایران اسلامی، اسلحه و مهمات خود را نابود کند!
کرج- خبرنگار کیهان:

حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان که صبح پنج‌شنبه در همایش استانی البرز با عنوان «زمانه ما، دشمنان ما و وظایف ما» در کرج شرکت کرده بود با اشاره به این که درگیری ایران اسلامی و آمریکا و متحدانش یک درگیری ماهوی است گفت؛ چالش هسته‌ای یازده ساله را باید در این جغرافیا به ارزیابی نشست و افزود؛ جدا کردن این چالش از جنگ 8 ساله، جنگ نفت‌کش‌ها، بمباران شهرها، حمله تروریست‌ها، طراحی کودتاها، فتنه آمریکایی - اسرائیلی 88، صدور قطعنامه‌های ضد ایرانی و... می‌تواند ما را در انتظاری که از مذاکرات هسته‌ای داریم به اشتباه محاسباتی دچار کند و از راهکار اصلی برای مبارزه و مقابله در این میدان به بیراهه بکشاند.
مدیر مسئول کیهان گفت: اگر بپذیریم که چالش هسته‌ای یازده ساله ادامه جنگ و میز مذاکره، صحنه نبرد است و این واقعیت را درک کنیم که اصلی‌ترین جبهه در این معرکه، جبهه اقتصادی است، و دشمن با سلاح تحریم به عرصه اقتصادی کشور حمله کرده است، به آسانی نتیجه می‌گیریم که الزاماً بایستی به مقاومت اقتصادی روی آوریم و در این نقطه است که «اقتصاد مقاومتی» آنگونه که باید و شاید معنی پیدا می‌کند. شریعتمداری توضیح داد؛ همانگونه که تقویت توان نظامی و برخورداری از ماشین جنگی و تسلیحات مدرن و روزآمد، تنها برای بهره‌گیری در جنگ نیست بلکه در پیشگیری از تجاوز دشمن نیز کاربرد مؤثری دارد، رویکرد به اقتصاد مقاومتی هم فقط به منظور مقابله با تحریم‌ها نیست، بلکه این نسخه بعد از رفع تحریم‌ها نیز می‌تواند نسخه کارآمدی در شکوفایی اقتصادی باشد و ساختار اقتصادی کشور را بر ظرفیت‌های داخلی متمرکز کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با استناد به جغرافیای مذاکرات هسته‌ای و اهدافی که حریف از این طریق دنبال می‌کند، گفت؛ از هم اکنون با جرأت و بدون کمترین تردیدی می‌توان گفت که هیچ توافقی در افق پیش روی دیده نمی‌شود و به قول یکی از مقامات آمریکایی، که نقش برجسته‌ای در تحریم‌ها داشته است؛ میان ایران و آمریکا در مذاکرات هسته‌ای یک انقلاب فاصله است یعنی نقطه پایان مذاکرات از نگاه آمریکا، پایان انقلاب اسلامی است. وی در ادامه، به هوشمندی رهبر معظم انقلاب که برخاسته از نگاه ملکوتی ایشان است اشاره کرد و گفت: یک جریان مرموز در داخل کشور که از بیرون نیز حمایت می‌شود، اصرار داشت، مذاکره با آمریکا درباره فعالیت هسته‌ای را یک «تابو» یعنی تصور موهوم معرفی کند و برخی از دوستان ساده‌اندیش نیز بر این باور بودند که از طریق مذاکرات به گشایش اقتصادی می‌رسند و به زعم آنان «تابو» شکسته می‌شود و حضرت آقا ضمن موافقت با مذاکره بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا تصریح داشته و تاکید فرمودند که به این مسیر خوشبین نیستند و اکنون جریان یاد شده نمی‌تواند ادعا کند که در پی حل ماجرا از طریق مذاکره بوده است و کسانی مانع شده‌اند! شریعتمداری افزود؛ رهبر معظم انقلاب در بیانات 19 بهمن خود بر این نکته نیز تاکید داشتند که مخالف توافق نیستند و خصوصیات یک توافق خوب و مورد قبول را برشمردند. از این روی، هیچ جریانی نمی‌تواند‌ «عدم توافق» را که می‌دانیم قطعی است به حساب دیگری بنویسد، و چاره‌ای جز این ندارد که به غیرقابل اعتماد بودن آمریکا به عنوان علت اصلی عدم توافق و شکست مذاکرات اعتراف کند و برای گشایش اقتصادی به ظرفیت‌های داخلی بازگردد. مدیر مسئول کیهان رونمایی از این دو نکته را دستاورد بزرگی دانست که با درایت حضرت آقا به دست آمده و در تصحیح دیدگاه برخی از ساده‌اندیشان و شکست جریان مرموزی که قصد بزک کردن چهره آمریکا را داشت، نقش موثری داشته است.
شریعتمداری در ادامه سخنان خود به پرسش‌های حاضران پاسخ گفت. وی در پاسخ به سؤالی درباره ساده‌زیستی مسئولان گفت؛ ساده‌زیستی برای مسئولان نظام اسلامی، یک سلیقه شخصی نیست که به میل خود آن را انتخاب یا رد کنند، بلکه یک ضرورت و یکی از شرایط اصلی برای واگذاری مسئولیت است. دقیقا همانگونه که پزشک بودن شرط اصلی و غیرقابل حذف برای مداوای بیماران است.
وی در پاسخ به سؤال‌ دیگری گفت؛ تاکید حضرت امام(ره) و رهبر انقلاب بر دشمن دانستن حریف، مانع از آن است که با لبخندها فریفته شویم و از دست چدنی که زیر دستکش مخملین پنهان شده است غافل باشیم. شریعتمداری در همین زمینه گفت؛ تیم مذاکره‌کننده کشورمان، فرزندان انقلابند و فرزند انقلاب اهل سازش نخواهد بود ولی بعید نیست فریب بخورد!
مدیرمسئول کیهان درباره تهدیدهای نظامی آمریکا گفت؛ هر وقت آمریکا توانست در مقابله با حزب‌الله لبنان و جهاد اسلامی فلسطین و دفاع‌الوطنی سوریه ، حشد‌الشعبی در عراق و حوثی‌ها در یمن و دهها حرکت اسلامی دیگر مقابله کند می‌تواند درباره گزینه نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران رجز بخواند و لاف بزند ضمن آن که ما در جنگ تحمیلی با تمام قدرت‌های بزرگ جهانی و سازشکاران منطقه‌ای جنگیده‌ بودیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره مفاسد اقتصادی گفت: به قول حضرت امیر علیه‌السلام که هر جا ثروت کلانی انباشته است در کنارش حق ضایع‌شده‌ای وجود دارد افزود ‌؛ حق پایمال شده را باید از کلان‌سرمایه‌داران پس گرفت ، البته اموال سرقت‌شده با موعظه پس گرفته نمی‌شود، باید دستورالعمل‌های اعلام شده حضرت امام(ره) و رهبر انقلاب را که برگرفته از اسلام ناب و ظلم‌ستیز است عملیاتی کرد.