عضو کمیسیون تلفیق مجلس:
دولت باید ساختار نظام بودجهریزی کشور را اصلاح کند
عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1394 در مجلس شورای اسلامی گفت: نظام بودجهریزی در کشور نیازمند اصلاح است.
سیدامیرحسین قاضیزاده دیروز در گفتوگو با خبرنگار ایرنا گفت: نظام بودجهریزی فعلی در کشور مبتنی بر رفع شاخصهای عقبماندگی نیست، لذا جای خالی جبران عقبماندگی و توسعه متوازن در مدل بودجه کشور خالی است. وی بیان کرد: سالهای سال است که مجلس با مشکلات ساختاری در نظام بودجهریزی مواجه است و بهتر است دولت در اصلاح ساختار نظام بودجه در سالهای آینده اقدام کند. عضو کمیسیون تلفیق بودجه اظهار کرد: بودجه کشور باید عملیاتی و منابع مالی آن قابل تحقق باشد و بهخصوص در بخشهای مهم اجتماعی و فرهنگی نیز مشکلات موجود و برخی بیتوجهیها برطرف شود.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه پیشنهادی بودجه سال آینده کل کشور که در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفت دچار تغییرات مثبتی شد که در کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی تاثیر بسزایی دارد.
وی تاکید کرد: کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی از موارد مورد تاکید رهبر معظم و محورهای اصلی اقتصاد مقاومتی میباشد و لازم است اجرا شود. قاضیزاده اظهار کرد: بهطور کلی حدود 200 هزار میلیارد ریال سقف بودجه پیشنهادی برای سال آینده در کمیسیون کاهش یافت اما چارچوب بودجه پیشنهادی دولت تغییری نکرد. وی گفت: کمیسیون تلفیق نرخ مشخصی برای نفت تعیین نکرده است زیرا نرخ نفت متناسب با نرخ فروش روزانه آن تعیین میشود و در فواصل زمانی مختلف متغیر است.
قاضیزاده بیان کرد: محاسبه سالانه میزان و قیمت فروش نفت در بودجه موجب میشد تا بازار جهانی از برنامه دقیق ما خبر داشته باشد و امسال تلاش کردیم تا این روند را تغییر دهیم. وی اظهار کرد: مجموعا 500 هزار میلیارد ریال کل درآمد مورد نیاز از محل درآمدهای نفتی در بودجه و عدد خالص درآمد نفتی لحاظ شده است که تلاش داریم به تدریج میزان وابستگی به درآمدهای نفتی را کاهش دهیم.
بررسی لایحه پیشنهادی بودجه سال 1394 کل کشور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی از روز یکشنبه هفته جاری آغاز شده است.