روایت سازمان حسابرسی از دروغ بزرگ رسانههای زنجیرهای(خبر ویژه)
رئیس سازمان حسابرسی دروغ بزرگ نشریات زنجیرهای درباره فساد 12 هزار میلیاردی را تکذیب کرد.
مهدی سهیلیپور در نشست خبری، به پرونده موسوم به 12 هزار میلیاردی اشاره کرد و ضمن تکذیب این رقم گفت: رقم صحیح، 70میلیارد ریال بوده که در مراحل مختلف از یک حفره اطلاعاتی کوچک استفاده شده است.
وی میافزاید: با توجه به این که زمان رفت و برگشت چک بانکی دو هفته به طول میانجامد، لذا سوءاستفادهکنندگان از این فرصت استفاده میکردند.
سازمان حسابرسی زیرمجموعه وزارت اقتصاد و از مجموعههای دولتی محسوب میشود.
یادآور میشود روزنامههای زنجیرهای آلوده به انواع مفاسد اقتصادی و زد و بند با مفسدان، طی چند هفته اخیر در تیترهای اول و بزرگ خود سعی کردند دروغ بزرگ خود در این زمینه را به جای واقعیت جا بزنند.
شما که وعده لغو تحریم میدادید چه شد؟
یک سایت حامی دولت سابق و لاحق(!) به خیال مچگیری از کیهان، دو تیتر اول این روزنامه را کنار هم گذاشت تا به خیال خود القای تناقض کرده باشد.
عصر ایران با کنار هم گذاشتن 2 تیتر کیهان در سال 89 و 93 نوشته «نظر کیهان درباره تحریمها چه بود و چه شد؟». بعد از آن هم یک سری کامنت توهین و تمسخر زیر آن درج کرده است.
یکی از این دو تیتر از قول احمدینژاد که «تحریمها بیاثر است؛ ایران به آمریکا و اروپا نیازی ندارد» و تیتر دوم «انتظار مردم از توافق هستهای لغو کامل تحریمهاست».
عصر ایران سایتی است که در دولت سابق و لاحق به خوشایند برخی از دولتیها نوشته و از این جهت معاف از پرسش و پاسخ منطقی است. در عین حال برای اطلاع مردم باید پرسید که آیا مسئولان دولتی فعلی مورد حمایت شما، قبل از انتخابات سال 92 بارها با صدای بلند نگفتند که 70 تا 90 درصد مشکلات اقتصادی مربوط به سوءمدیریت و بیتدبیری و کوتاهی مدیران داخلی است و تنها 10 تا 30 درصد مشکل به تحریمها مربوط میشود؟ حرف آن روز احمدینژاد حرف درستی است مشروط بر اینکه به لوازم سخن خود وفادار میماند و درگیر حواشی و مسائل انحرافی نمیشد که فتنهگران و تجدیدنظرطلبان به شکل عمیقتر درگیرش شده و به ناکارآمدی دامن زده بودند. در حقیقت معرکهگیری فتنهگران از یک سو و غلبه حاشیه بر متن در دولت بود که به تحریمها اثر بخشید.
اما درباره تیتر «انتظار مردم از توافق هستهای لغو کامل تحریمهاست» باید گفت دستاندرکاران و حامیان دولت یازدهم هدف از آغوش گشودن به سوی آمریکا و به قول خودشان تابوشکنی(!) را لغو تحریمها ظرف 3 تا 6 ماه عنوان کردند و با همین بهانه نیز به ارتکاب انواع رفتارهای نابهجا، تحمل تحقیر و توهینهای آمریکا و غرب حتی در نپذیرفتن ویزای سفیر جدید ایران در سازمان ملل (ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور) تن دادند. اکنون پس از همه این عقبنشینیها، آمریکا امتیازات جدیدی را مطالبه میکند اما درباره همان یک تصور طرف ایرانی میگوید شاید 10 یا 15 سال دیگر تحریمها را لغو کردیم. تیتر کیهان برای جریان تجدیدنظرطلب - و کاسبان واقعی تحریم- از باب «الزموهم بما الزموا انفسهم» (آنها را به آنچه خود را ملزم میدانند، ملزم کنید) است؛ اگر نه با عزتمندی و تدبیر و غیرت و همت و کار مضاعف میتوان حربه تحریمها را کند و بیاثر کرد. 35 سال تحریم- از جمله در روزگار جنگ 8 ساله که کشور فاقد کمترین امکانات و ظرفیتها بود- سندی بر این مدعاست.