kayhan.ir

کد خبر: ۳۴۳۵۸
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۴

اخبار ویژه

 اهانت خبرآنلاین به مقدسات از کجا آب می‌خورد؟!
سایت خبرآنلاین هفته گذشته با انتشار یک یادداشت به دو تن از صحابه خاص پیامبر گرامی اسلام و همچنین نهادهای انقلابی چون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اهانت کرد.
در این یادداشت با استفاده از ادبیات وقیحانه رسانه‌های صهیونیستی و ضدانقلاب، حملات بی‌سابقه‌ای به نهادهای انقلابی و اتهاماتی گسترده به بسیج مستضعفین و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وارد شده است.
متعاقب این اقدام وقیحانه، موجی از واکنش و اعتراض از سوی دلسوزان انقلاب اسلامی شکل گرفت. اما اگر به سوابق برخی گردانندگان این رسانه توجه شود انتشار چنین مقاله‌ای در خبرآنلاین دور از ذهن و غیرقابل باور نخواهد بود!
مروری بر سوابق حسین واحدی‌پور مدیر گروه «رسانه‌ای خبر» سایت خبرآنلاین گویای بسیاری از واقعیات است.
در سایت خبر آنلاین درباره گروه «رسانه‌ای خبر» آمده است: «یادآور می‌شود سایت خبرآنلاین و روزنامه خبر زیرمجموعه «گروه رسانه‌ای خبر» است که روزنامه‌های «خبر جنوب»، «خبر ورزشی»، هفته‌نامه «سیاحت و تجارت» و هفته‌نامه ادبی «نگاه پنجشنبه» را شامل می‌شود. «خبر جنوب» پرتیراژترین روزنامه منطقه‌ای جنوب کشور است که از سال 1358 انتشار یافته است. سایر نشریات این گروه نیز در حوزه خود از نشریات مطرح و بعضاً پرسابقه به شمار می‌روند که همگی به همت حسین واحدی‌پور پا گرفته‌اند»!
اما حسین واحدی‌پور کیست؟! نگاهی به سوابق این شخص نشان از آن دارد که وی با احزاب استعماری و رسانه‌های طاغوتی و ضدانقلاب بسیاری در طول فعالیت به ظاهر خبری خود همکاری داشته است.
حسین واحدی‌پور در مصاحبه‌ای درباره سوابق کاری خود می‌گوید: «قبل از انقلاب و پیش از حزب رستاخیر، سه حزب ایران نوین، مردم، پان‌ایرانیست فعالیت داشتند به واسطه علاقه به کار مطبوعاتی همزمان با هر سه ارکان این حزب‌ها روزنامه ایران نوین، روزنامه مردم و روزنامه خاک و خون همراه با درس خواندن همکاری می‌کردم، پس از این که به واسطه بیماری آسم پدرم به شیراز آمدیم مدتی با روزنامه آیندگان و بعد هم به عنوان سرپرست نشریات جانبی مؤسسه اطلاعات در فارس کار می‌کردم.»
وی ادامه می‌دهد: «به چند روزنامه در تهران پیشنهاد امتیاز ویژه‌نامه‌های استانی دادم تا سرانجام روزنامه «آیندگان» پذیرفت. بر همین اساس به اتفاق آقای فیروز گوران، تحریریه شهرستان‌های روزنامه آیندگان را در تهران راه‌اندازی کردیم.»
گفتنی است حزب ایران‌نوین توسط حسنعلی منصور نخست‌وزیر محمدرضاشاه و عامل تصویب قانون ننگین کاپیتولاسیون تاسیس شده بود، پس از اعدام انقلابی منصور، امیرعباس هویدا نخست‌وزیر بهایی دبیرکل این حزب شد. حزب مردم نیز تحت رهبری اسدالله علم فعالیت می‌کرد.
روزنامه اطلاعات نیز که مدتی آقای واحدی‌پور سرپرست آن روزنامه در فارس بوده است متعلق به سناتور مسعودی از عوامل بسیار نزدیک خاندان پهلوی بوده است.
چنانچه گفته شد حسین واحدی‌پور جزو مدیران روزنامه آیندگان نیز بوده است. فیروز گوران سردبیر این روزنامه در ابتدای انقلاب و هنگام توقیف، به جرم ارتباط با رژیم صهیونیستی، از دوستان نزدیک واحدی‌پور بوده است.
گوران به عضویت در «کارتل مطبوعاتی اسرائیل» معروف است. گوران و بازماندگان این کارتل بعد از انقلاب «ماهنامه جامعه سالم» را منتشر کردند.
نکته قابل تامل در دور جدید فعالیت باقیمانده‌های جریان روزنامه آیندگان این بود که آنان ترجمه فارسی کلمه «اورشلیم» را که همین عبارت «جامعه سالم» بود، برای نام‌گذاری نشریه خود انتخاب کرده بودند.
پس از توقیف و بازداشت عده‌ای از عوامل موسسه آیندگان، اداره روابط عمومی دادستانی کل انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در دو اطلاعیه که در 17 مرداد 58 منتشر شد، دیدگاه و علل اقدام خود را به مردم و رسانه‌ها اعلام کرد که در بخشی از آن آمده بود: «چون مدارک به دست آمده حاکی از آن است که روزنامه آیندگان با کمک‌های ساواک و سیا و اسرائیل به وجود آمده و هدفش در رژیم قبلی حمایت از سیاست اسرائیل در مقابل اعراب و در رژیم فعلی تخطئه انقلاب اسلامی ایران می‌باشد، لذا به این وسیله روزنامه ضدانقلابی مزبور توقیف و مدیران آن تحت تعقیب می‌باشند.»
حضرت امام خمینی نیز علاوه بر آن که به دنبال یکی از دروغ‌پردازی‌های آیندگان اعلام کرده بودند دیگر این روزنامه را نمی‌خوانند بعد از توقیف آیندگان نیز در گفتگو با اوریانا فالاچی، با تایید توقیف این روزنامه فرمودند: «روزنامه آیندگان همان بود که با دشمن‌های ما روابط داشت. توطئه بود در کار و با صهیونیست‌ها روابط داشت. از آنها الهام می‌گرفت و بر ضد منافع مملکت و کشور می‌نوشت.»
در رابطه با گردانندگان روزنامه آیندگان از جمله داریوش همایون گرداننده و بنیانگذار اصلی این روزنامه طاغوتی نیز گفتنی‌های فراوانی است که خارج از حوصله این نوشتار است.
خلاصه سخن آن که توهین سایت خبرآنلاین به انقلاب اسلامی و نهادهای مردمی این انقلاب چون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مستضعفین با توجه به حضور مدیرانی چون حسین واحدی‌پور در این سایت، دور از انتظار نبوده و نیست بلکه سخن آن است که ته‌مانده‌های احزاب طاغوتی پیش از انقلاب و رسانه‌هایی چون آیندگان که از سوی عوامل رژیم صهیونیستی اداره می‌شده است، هنوز در کشور فعال هستند؟!

آقای روحانی بپذیرید که آمریکا را نشناخته بودید
همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب می‌گوید معنای سخنان اخیر روحانی، راه نیامدن غرب و دعوت به باج‌ دادن است.
داریوش سجادی مشاور سابق کروبی در وبلاگ خود با اشاره به سخنانی نظیر «با انزوا نمی‌توان رشد کرد» و «اصول را نباید به سانتریفیوژ وصل کرد» و پیشنهاد رفراندوم می‌نویسد: دکتر روحانی می‌فرمایند والله بالله نمیشه با سیاست خارجی منقبض به توسعه اقتصادی رسید! بسیار خوب. قبول- نمیشه! اما این چه ربطی به همه‌پرسی از مردم دارد!؟
سجادی ادامه می‌دهد: آقای روحانی!
شما سال گذشته با اکثریت آرا پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری شدید و بر کرسی تلاش جهت تحقق وعده‌های خود نشستید.
 با نشستن بر کرسی ریاست جمهوری فرمودید، «کشتیبان را سیاستی دگر آمد»  و ما کار بلدان آمدیم و باید با دنیا تعامل کنیم و سیاست خارجی بلدی می‌خواهد که آن هم کار ماست!
آقای ظریف با بشارت «آنکس که می‌گفت هولوکاست افسانه است رفته» آمد و ملتی را شیفته و چشم انتظار تبحر دیپلماتیک خود جهت تعامل جهانی و برون رفت از انزوا کرد.
رهبری نظام نیز تمام قد از رویکرد و مواضع شما در سیاست خارجی با لوگوی «نرمش قهرمانانه» حمایت کردند و خودتان نیز فرمودید در مذاکرات هسته‌ای برخوردار از اختیار تام هستید.
سجادی با این مقدمات می‌پرسد: اکنون چه اتفاقی افتاده که به شکوه «والله قسم بالله قسم نمیشه» افتاده‌اید!؟ اگر علی‌رغم همه حسن‌نیت‌ها و مساعی‌ جمیله‌تان در تعامل با دنیا و کدخدایش، ناکام از تعامل برد-برد با ایشان شده‌اید، چرا چوب آن را بر تن ملت می‌زنید!؟ اگر برخلاف تصورتان، نتیجه یک سال و نیم مذاکرات با ادبیات فاخر و دیپلماسی لبخند با «کدخدا» منجر به هیچ گشایشی نشده. حالا می‌خواهید با رفراندوم از مردم ایران به چه گشایشی برسید!؟ با خارجی نتوانستید به توافق برسید، در داخل مردم با رفراندوم باید پاسخگوی‌تان شوند!؟
وی می‌افزاید: اساسا در چنان رفراندوم مفروضی مایلید چه چیزی را به همه‌پرسی بگذارید!؟ اینکه؛ ملت عزیز ایران- علی‌رغم تلاش صادقانه ما در تعامل با دنیا (کدخدا) و برخورداری از حمایت رهبر و اختیار تام داشتن، لیکن طرف غربی با ما راه نیامد و نمی‌آید لذا اکنون شما بفرمائید به ایشان باج بدهیم تا والله قسم بالله قسم «بشه»!؟
وی تصریح می‌کند: جناب روحانی اگر «والله قسم بالله قسم نمیشه!» دلیل این «نشدن» در طرح غلط صورت مسئله است. از ابتدا ساده‌اندیشانه و غیرواقع‌بینانه به مسئله ورود کردید. پیش‌تر و به سهم و بضاعت مزجات خود آن ورود ساده‌اندیشانه  را در مقام یک شهروند عادی خدمت‌تان معروض داشته‌ بودم. اما ظاهرا مایل نیستید واقعیات دنیای سیاست را به رسمیت بشناسید.

استقبال گروهک نه ملی نه مذهبی از سخنان اوباما
ارگان گروهک طرفدار آمریکا از اظهارات اوباما استقبال کرد.
گروهک ملی- مذهبی که دوقلوی گروهک نهضت آزادی به شمار می‌رود و حاصل پوست‌اندازی این گروهک نشاندار وابسته به آمریکاست در وب‌سایت خود نوشت: اوباما در مصاحبه اخیر خود حل پرونده هسته‌ای ایران را یکی از پیش‌شرط‌های برقراری رابطه عادی میان تهران و واشنگتن دانسته و درباره احتمال بازگشایی سفارت این کشور در تهران گفته است که پیش از بهبود روابط دو کشور، باید قدم‌های مختلفی برداشته شود که حل پرونده هسته‌ای مهم‌ترین مرحله آن است. اوباما در این مصاحبه ایران را به تروریسم دولتی متهم کرده اما پشت این اتهام چراغ سبزی را نیز به مقامات تهران نشان داده و می‌گوید: «ایران، با توجه به منابع و توانایی شگفت‌انگیزش، این فرصت را دارد که به یک قدرت منطقه‌ای موفق تبدیل شود.» به رسمیت شناخته شدن به عنوان یک قدرت منطقه‌ای همان هدفی است که مقامات جمهوری اسلامی از سالیان پیش دنبال کرده‌اند. سخن رئیس جمهور آمریکا در مورد اینکه ایران می‌تواند قدرت منطقه‌ای موفقی باشد را نباید دست‌کم گرفت. رؤسای دولت‌های آمریکا در دوره‌های پیشین تلاش کرده‌اند از به رسمیت شناختن ایران به عنوان قدرت منطقه‌ای اجتناب کنند. اما ادبیات رئیس جمهور آمریکا در بین مقامات آمریکایی اگر نگوییم بی‌نظیر بلکه کم‌نظیر است.
سایت این گروهک می‌افزاید: مقامات جمهوری اسلامی اشتباه پرونده گروگانگیری را تکرار نکنند و پیام اوباما را بشنوند. اوباما نشان داده که مرد مصالحه است.
برخلاف ادعای این تحلیل، جمهوری اسلامی ایران به رغم میل رژیم مستکبر آمریکا در طول 35 سال گذشته راه اقتدار و تبدیل شدن به قدرت منطقه‌ای را با موفقیت پیموده و اکنون هم منتظر اجازه گاوچران‌های آمریکایی نیست که زمانی رژیم پهلوی را ژاندارم منطقه می‌خواندند اما شاه مملکت در مقابل سفیر آمریکا و محافل متنفذ صهیونیستی، یک مهره بی‌اختیار و بی‌شخصیت بود؛ در عین حال باید خاطرنشان کرد جنایت‌ها و خباثت‌هایی نظیر تحریم‌های شدید، ترور دانشمندان هسته‌ای، ایجاد اغتشاش و بی‌ثباتی و ناامنی با بسیج انواع گروه‌های تروریستی علیه ایران  در کشورهای همجوار در دوره ریاست جمهوری اوباما به وقوع پیوست که روی دست چدنی آمریکایی‌ها  دستکش مخملین کشیده بود. اوباما در همین یک سال اخیر نیز بارها تهدید نظامی را مطرح کرده و دولت وی به وسعت تحریم‌ها - بیش از 100 مورد- افزوده که آخرین آن اعمال تحریم علیه 9 شخص حقوقی و حقیقی بود. با این حال گروهک‌های نه ملی- نه مذهبی براساس کار ویژه همیشگی (نظیر عملکرد نهضت آزادی) مشغول توجیه و تطهیر سیاست‌های رژیم آمریکا هستند و اگر هم تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را تخطئه می‌کنند به اعتبار از پرده برون افتادن اسناد خیانت آنها در جریان انقلاب دوم است. طبق این اسناد سران گروهک‌های ملی- مذهبی به عنوان «رابطین خوب آمریکا» دسته‌بندی شده‌اند.
مذهبی‌نمایان شاخه دوم جریان ملی‌گرا (ناسیونالیست) بودند که پس از ناکامی جبهه ملی در ابقای رژیم پهلوی از سوی جبهه استکبار رو شدند تا شاید مسیر انقلاب را به بیراهه ببرند اما با درایت حضرت امام و امت ناکام ماندند.