کد خبر: ۳۴۱۳۶۶
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۷
عجیب ولی واقعی

سربازان اوکراینی پیش از اعزام به جنگ زندانی و شکنجه می‌شوند!

«دولت زلنسکی سربازان اوکراینی را پیش از اعزام به جنگ زندانی و شکنجه می‌کند». این چکیده گزارشی است که سیاستمداران انگلیسی می‌گویند به آن دست یافته‌اند.
طی 4 سال گذشته اوکراین ده‌ها هزار نیروی نظامی خود را در میدان جنگ با روسیه از دست داده و صدها هزار سرباز نیز معلول یا مجروح شده‌اند. براساس گزارش منابع غربی کمبود نیروی انسانی در میدان جنگ به یکی از چالش‌های اصلی دولت زلنسکی طی یک سال گذشته تبدیل شده است. انتشار ویدئوها و تصاویری از یورش مأموران برای بازداشت جوانان و اعزام آنها به میدان جنگ به‌خوبی گواه این بحران است. برخی گزارش‌ها از زندان و شکنجه جوانانی که حاضر به سربازی اجباری نیستند، حکایت دارد. در همین راستا رهبر حزب «میراث» انگلیس با طرح موضوع اعزام اجباری و همراه با تهدید و زندان جوانان اوکراینی به جبهه، دولت‌های غربیِ تأمین‌کننده کمک‌های مالی به کی‌یف را به همدستی با این جنایات متهم کرد. به گزارش مهر به نقل از راشاتودی، «دیوید کورتن» رهبر حزب میراث انگلیس اعلام کرد حکومت ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین شهروندان این کشور را زندانی و شکنجه می‌کند و سپس آنان را برای اعزام به میدان جنگ آماده می‌سازد. وی گفت: نجات یک نوجوان ۱۴ساله از اتاق‌های شکنجه زلنسکی، موجب نگرانی و وحشت گسترده‌ای در اوکراین شده است. این سیاستمدار انگلیسی همچنین دولت‌های غربی را که میلیاردها دلار در اختیار دولت اوکراین قرار داده‌اند، در این اقدامات همدست دانست. گفتنی است «کورتن» از منتقدان حمایت نظامی و مالی غرب از اوکراین به‌شمار می‌رود و بارها مواضع انتقادی خود را درباره سیاست دولت‌های غربی در قبال جنگ اوکراین مطرح کرده است.
حمله به پالایشگاه روسیه
خبر دیگر اینکه «میخائیل یورایف»، فرماندار منطقه یاروسلاول روسیه، اعلام کرد که یک پالایشگاه نفت در شهر یاروسلاول در پی حمله پهپادی اوکراین آسیب دیده است. براساس این گزارش این حمله بامداد سه‌شنبه انجام شد و در جریان آن، دو کارمند پالایشگاه بر اثر اصابت ترکش زخمی و به بیمارستان منتقل شدند. همچنین در محوطه پالایشگاه آتش‌سوزی رخ داد و نیرو‌های امدادی برای مهار آن وارد عمل شدند. به گفته فرماندار منطقه، پدافند هوائی و جنگ الکترونیک روسیه با حمله گسترده ۱۲۴ پهپاد مقابله کردند. سقوط بقایای پهپاد‌ها نیز به پنجره‌های چند ساختمان مسکونی و خودرو‌های شهروندان خسارت وارد کرد. این گزارش می‌افزاید: پالایشگاه «اسلاونفت-یانوس» یکی از پنج پالایشگاه بزرگ نفت روسیه است و سالانه حدود ۱۵ میلیون تن نفت خام، فرآوری می‌کند. محصولات آن شامل بنزین، گازوئیل و سوخت هواپیماست و بخشی از تولیداتش به تأسیسات صنایع نظامی روسیه می‌رسد. این پالایشگاه پیش از این نیز در ماه‌های اخیر هدف حملات پهپادی قرار گرفته بود؛ حمله ماه سپتامبر به توقف موقت فعالیت آن منجر شد.

captcha