کد خبر: ۳۳۹۵۷۸
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۲

 نگاه ۱۷ هزار متقاضی به واحدهای نهضت ملی مسکن بهارستان اصفهان

اصفهان-خبرنگار کیهان: 
نگاه ۱۷ هزار متقاضی به واحدهای نهضت ملی مسکن بهارستان اصفهان از سال 1400 و همت مدیران جمعی برای پایان این انتظار نوید خوشی در راه است.
معاون مالی و اداری شرکت عمران بهارستان، با اشاره به روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در این شهر گفت: با آغاز مجدد عملیات اجرایی نهضت ملی مسکن از اوایل سال ۱۴۰۰، پروژه‌ها با توجه به میزان آورده متقاضیان و حمایت‌های دولت در مراحل مختلف پیشرفت قرار دارند و برخی پروژه‌ها به پیشرفت ۹۵ تا ۹۸ درصدی رسیده‌اند.
مهدی نادری در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در حال حاضر بخشی از واحدها به مرحله آماده واگذاری و انتخاب واحد رسیده‌اند و برای تکمیل و تحویل سایر واحدها نیز اجرای زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، گاز و فاضلاب در دستور کار قرار گرفته است. وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در یک سال گذشته اظهار کرد: روند پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در حدود ۱۸ تا ۲۰ ماه گذشته شتاب گرفته و تلاش مجموعه شرکت عمران این است که با آماده‌سازی زیرساخت‌ها، بخشی از واحدها تا دهه فجر وارد مرحله تحویل و اسکان شوند. معاون مالی و اداری شرکت عمران بهارستان گفت: در حوزه آموزش‌وپرورش، نزدیک به ۱۰ مدرسه توسط شرکت عمران در حال احداث است که سه مدرسه در مراحل اخیر افتتاح شده و سایر پروژه‌ها نیز با پیشرفت‌های مختلف در حال اجرا هستند. وی افزود: در کنار مدارس، پروژه‌های دیگری از جمله ساخت کلانتری و تکمیل زیرساخت‌های خدماتی شهر نیز در دستور کار شرکت عمران قرار دارد و تلاش می‌شود متناسب با توسعه جمعیت و واحدهای مسکونی، زیرساخت‌های خدماتی نیز هم‌زمان توسعه پیدا کند.

captcha