کد خبر: ۳۳۷۳۷۳
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۶

کلنگ احداث مرکز تجاری و خدماتی بقعه سیدمحمد تیرکش تالش به زمین زده شد

تالش- خبرنگار کیهان:
 آیین کلنگ‌زنی مرکز تجاری و خدماتی بقعه متبرکه سیدمحمد تیرکش بند تالش با حضور فرماندار تالش و مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان برگزار شد.
این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های خدماتی و تجاری پیرامون بقعه متبرکه و با مشارکت بخش خصوصی اجرائی می‌شود.
مرکز تجاری و خدماتی بقعه متبرکه سیدمحمد تیرکش در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۲۷ مترمربع و با پیش‌بینی ۲۹ باب مغازه احداث خواهد شد. اعتبار پیش‌بینی‌شده برای اجرای این پروژه بالغ بر ۱۴۵ میلیارد تومان اعلام شده است.
فرماندار تالش در این مراسم با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت بقاع متبرکه در مسیر توسعه شهرستان، عنوان کرد: سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی در جوار بقاع متبرکه می‌تواند ضمن تقویت زیرساخت‌های منطقه، به رونق اقتصادی و افزایش رفاه مردم نیز کمک کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان حجت‌الاسلام اسماعیل تدینی نیز در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌های موجود در بقاع متبرکه، بر ضرورت استفاده از این ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات بهتر به زائران و مردم منطقه و همچنین ایجاد زمینه‌های مناسب برای فعالیت‌های اقتصادی و خدماتی تأکید کرد.
این پروژه در راستای توسعه فضای خدماتی و تجاری بقعه متبرکه سیدمحمد تیرکش و با اتکا به ظرفیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی وارد مرحله اجرائی شد.

captcha