کد خبر: ۳۳۷۲۸۳
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۰
فرماندار مشهد:

علت تصادف بلوار وکیل‌آباد ترافیکی بوده است

مشهد- خبرنگار کیهان‌:
فرماندار مشهد ضمن ابراز همدردی عمیق با خانواده جان‌باختگان تصادف رانندگی در بلوار وکیل‌آباد این شهر گفت: طبق بررسی‌های انجام شده حادثه سه‌شنبه صرفا ترافیکی بوده و هیچ علت دیگری در وقوع آن دخیل نبوده است.
سید حسن حسینی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: شب سه‌شنبه گذشته در جریان برپایی تجمع حماسی مردم انقلابی مشهد در بلوار وکیل‌آباد (وکیل‌آباد ۶۲) در حمایت از نظام، رهبر معظم انقلاب و دفاع از نیروهای مسلح متاسفانه یک خودرو سواری به دلیل عدم کنترل وسیله نقلیه با جمعیت برخورد کرد که بر اثر آن شماری از شهروندان انقلابی و شریف این شهر جان خود را از دست دادند و تعدادی نیز مجروح شدند.
وی ضمن تجلیل از ۱۸۵ شب تجمعات حماسی و قهرمانانه مردم ولایتمدار مشهد در حمایت از نظام و رهبری گفت: دستورات لازم در سطح عالی استان برای بررسی موضوع و رسیدگی به وضع مصدومان این حادثه تلخ صادر شده است.
فرماندار مشهد شمار جان‌باختگان این حادثه ترافیکی را چهار نفر عنوان کرد و افزود: ۱۲ نفر نیز در جریان این تصادف مجروح شده‌اند که جراحت ۲ نفر از آنان شدید گزارش شده است.

captcha