کد خبر: ۳۳۷۱۰۶
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۱:۵۷
تهیه‌کننده «سفینه نجات» در گفت‌وگو با کیهان:

پویانمایی سفینه نجات جزو ۳ فیلم پرفروش در تمامی استان‌ها است

تهیه‌کننده پویانمایی «سفینه نجات» گفت: «در روزهای نخست نمایش، این پویانمایی بيش از ۴۰ هزار مخاطب داشت و نزدیک به ۵ میلیارد تومان فروش کرده است.»
محمد‌امین همدانی تهیه‌کننده پویانمایی «سفینه نجات» در گفت‌وگو با خبرنگار کیهان با بیان اینکه این پویانمایی فراتر از یک اثر صرفا کودکانه، توانسته است با لایه‌های آموزشی و محتوایی عميق مورد توجه خانواده‌ها و بزرگسالان هم قرار گیرد گفت: «در چهار روز افتتاحیه، این اثر فروش فوق‌العاده‌ای را ثبت کرد و در حال حاضر در تمامی استان‌های کشور نیز جزو سه فیلم پرفروش روز بشمار می‌رود که این موفقیت سراسری نشان‌دهنده ظرفیت بالای پویانمایی «سفینه نجات» در ارتباط‌گیری با طیف وسیعی از مخاطبان است.»
تهیه‌کننده این اثر همچنین با اشاره به بازخوردهای دریافتی از سوی خانواده‌ها افزود: «یکی از نکات قابل‌ توجه در بازخوردها این بود که بزرگ‌ترها نیز در سالن‌های سینما به اندازه کودکان از تماشای آن لذت بردند و این امر نشان می‌دهد که «سفینه نجات» صرفا یک اثر مختص کودکان نیست، بلکه فضائی فراهم کرده تا خانواده‌ها با جمع شدن دورهم، لحظات مفرح و مفیدی را تجربه کنند.»
وی در رابطه با موج دوم استقبال از این اثر را نقطه عطف اکران این فیلم دانست و گفت: «موج دوم، یعنی افرادی که تاکنون این اثر را ندیده‌اند و آن را به دیگران توصیه می‌کنند؛ لذا این امر می‌تواند موج بسیار بزرگ‌تری از مخاطبان را راهی سینما کند و من بسیار امیدوارم مخاطبانی که به تماشای این پویانمایی نشسته‌اند بارها برای دیدن آن بازگردند.»
همدانی درخصوص لایه‌های آموزشی و محتوایی پویانمایی «سفینه نجات» گفت: «این فیلم دارای لایه‌های مختلف آموزشی و محتوایی مهمی است و ما تلاش کردیم مفاهیمی را که گاه والدین برای انتقال آنها به فرزندانشان با چالش رو‌به‌رو هستند، به شکلی درست و تصویری تبیین کنیم، به گونه‌ای که حتی بسیاری از بزرگ‌ترها اذعان داشتند مفاهیمی که سال‌ها برای پاسخ و تبیین‌شان تلاش کرده بودیم در این پویانمایی به زبان تصویر و به شکلی ساده برای بچه‌ها توضیح داده شده است.»
وی در همین رابطه افزود: «خوشبختانه در این زمینه موفق بوده‌ایم و این بازخوردهای خوب مسیر را برای دیده شدن بیشتر فیلم هموارتر می‌کند.»
تهیه‌کننده پویانمایی «سفینه نجات» در پایان این گفت‌وگو یادآور شد: «ثبت فروش حدود ۵ میلیارد تومانی و جذب نزدیک به ۴۰ هزار مخاطب تنها در هفته اول نمایش این اثر در سینماها، دستاورد بسیار ارزشمندی است که نشان‌دهنده نیاز جامعه به محتوای سالم، سرگرم‌کننده و در عین حال آموزشی برای کودکان و خانواده‌ها است.»

captcha