کد خبر: ۳۳۶۰۹۶
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۲
مدیر شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در پاسخ به کیهان:

اتوبوس‌های برقی باعث افزایش کیفیت ناوگان و کاهش بیشتر آلودگی هوا شده‌اند

مدیر شرکت واحد اتوبوسرانی تهران درباره تأثیر برقی‌سازی در آلودگی هوای تهران گفت: اتوبوس‌های برقی از نظر کیفیت، استانداردها و مسائل فنی نسبت به اتوبوس‌های ۱۰ تا ۱۲ سال گذشته شرایط بسیار بهتری دارند.
به گزارش کیهان، مهدی علیزاده در نشست خبری اظهار داشت: با همت شهردار تهران و مجموعه مدیریت شهری در این دوره، دو هزار و ۴۶۰ دستگاه اتوبوس غیر از حدود ۷۰۰ دستگاه اتوبوس که در بخش ملکی و خصوصی بازسازی شد، طی ۵ سال نوسازی شده که این در تاریخ شهرداری بی‌سابقه است و شاهد دوران طلایی و بی‌نظیر در حوزه حمل‌و‌نقل عمومی در تهران بودیم.
علیزاده ادامه داد: برای ترافیک مهرماه از ۱۰ شهریور ناوگان اتوبوسرانی آماده‌باش خواهد بود. همچنین خطوط بی‌آرتی و مترو براساس دستور شهردار تهران تا پایان جنگ رایگان خواهد بود و ما نگران منابع این موضوع نیستیم.
وی درباره رشد تعداد اتوبوس‌های فعال در خطوط اتوبوسرانی گفت: 720 دستگاه شرکت عقاب، ۲۵۰ دستگاه شرکت اسنا، ۴۹۵ دستگاه اتوبوس برقی وارد خطوط شده و علاوه بر این، دو قرارداد اتوبوس ۱۸متری داشتیم که حدود ۱۰۱ دستگاه وارد تهران شد و در خطوط مختلف مثل تهرانپارس به آزادی مشغول فعالیت شدند و بقیه این اتوبوس‌ها نیز از طرق مختلف از جمله ۳۵ دستگاه که نزدیک ایران هستند و به مرور وارد کشور و ناوگان حمل‌ونقل عمومی خواهند شد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران درباره فراهم‌سازی زیرساخت‌های اتوبوس و خودروهای برقی در شهر بیان داشت: تاکنون هشت جایگاه شارژ برقی را افتتاح کردیم و تا مهرماه نیز دو ایستگاه دیگر با نازل‌های تعداد بالا افتتاح خواهد شد.
علیزاده در پاسخ به سوالی درباره وضعیت سوخت‌رسانی به ناوگان اتوبوسرانی با توجه به کیفیت موجود سوخت در کشور، اظهار داشت: همکاری پایاپای با شرکت ملی سوخت داریم و مشکلی در تأمین آن نداریم، اما درباره کیفیت سوخت مکاتباتی با وزارت نفت داشتیم که سوخت باکیفیت به اتوبوس‌های شهری برسد. این وظیفه مسئولان ذی‌ربط است که سوخت باکیفیت را برای مردم فراهم کند. اینکه گفته شود امکان ندارد سوخت باکیفیت توزیع شود، کاملاً غلط است و این موضوع نیازمند مدیریت دوستان ما در وزارت نفت است.
وی با اشاره به آمار خسارات وارد شده در کودتای دی‌ماه سال گذشته و جنگ‌های 12روزه و رمضان به ناوگان اتوبوسرانی کشور، افزود: حدود ۱۰۰ اتوبوس در دی‌ماه سال گذشته یعنی ۷۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد شد و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس نیز در جنگ ۱۲روزه و جنگ رمضان خسارت دیدند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی در پاسخ به کیهان درباره تأثیر برقی‌سازی ناوگان اتوبوسرانی بر کاهش آلودگی هوا و مصرف سوخت، اظهار داشت: به‌طور کلی و به صورت عینی استفاده از خودروهای برقی در سطح شهر باعث کاهش آلودگی هوا می‌شوند، به هر حال اتوبوس‌های برقی از نظر کیفیت، استانداردها و مسائل فنی نسبت به اتوبوس‌های ۱۰ تا ۱۲ سال گذشته شرایط بسیار بهتری دارند و از آیتم‌های فنی روز دنیا برخوردارند و از نظر کاهش آلودگی هوا، مصرف سوخت و استانداردهای فنی نیز نسبت به اتوبوس‌های قدیمی وضعیت بهتری دارند.

captcha