بسیج دانشجویی 20 دانشگاه کشور:
کاسبان رفع حصر میدانند براساس قانون چوبه دار در انتظار سران فتنه است
بسیج دانشجویی ۲۰ دانشگاه کشور در بیانیهای به مناسبت یومالله نهم دیماه اعلام کردند: کاسبان رفع حصر خوب میدانند در صورت مجازات سران فتنه به استناد مواد ۲۸۶ و ۲۸۷ قانون مجازات اسلامی چوبهدار در انتظارشان است.
به گزارش فارس در بخشی از این بیانیه آمده است: کاسبان رفع حصر خوب میدانند که در صورت مجازات این دو نفر به استناد مواد 286 و 287 قانون مجازات اسلامی چوبهدار در انتظارشان است. آیا نشر اکاذیبی همچون تقلب و 8 ماه به جان هم انداختن و دودسته کردن ملت و میدان دادن به عناصر منافقان و ضدانقلاب چیزی جز اقدامی در راستای افساد فیالارض است؟ آیا نشر اکاذیبی همچون اتهام زنی به نظام در زمینه شکنجه و تجاوز به زندانیان یا تهمت وارد کردن به نهادهای مختلف حکومت مشمول این مواد قانونی نمیشود؟
بسیج دانشجویی 20 دانشگاه کشور در ادامه بیانیه خود به مناسبت سالگرد یومالله نه دی آورده است: سالها باید بگذرد و قلمها و اندیشههای جدیدی به صحنه بیایند و هرکدام دریچهای از فتنه سال 88 را بررسی کنند تا مشخص شود خداوند متعال با عنایت ویژه خود و همراهی و بصیرت ملت چگونه این کشور را حفظ نمود و نگذاشت خللی بر ارکان نظامی وارد شود که حاصل تحمل و مشقتهای فراوان پدران این سرزمین در بیدادگاههای رژیم ستمشاهی و خون پاک جوانان وطن در هشت سال جنگ تحمیلی بود.
در این بیانیه همچنین تصریح شده است: نهم دیماه سالروز فرونشستن گردوغبار فتنه و دمیدن آفتاب این حقیقت بود که آنچه فتنهگران داخلی با همکاران خارجیشان هدف گرفتهاند دو رکن این نظام یعنی جمهوریت و اسلامیت و مقدسات مکتب ما خصوصاً مکتب عاشوراست که درسی جز مقاومت و هیهات من الذله به ما نمیآموزد.
دانشجویان بسیجی با اشاره به اینکه «متأسفانه این روزها شاهد آن هستیم که عدهای از حامیان فتنه دم از رفع حصر و غیرقانونی بودن آن میزنند و کاسبکارانه برای آزادی این دو نفر تلاش میکنند» تاکید کرده اند: هرچند این دو تن در حصر و غیرحصر در پیشگاه اذهان مردم محکوم هستند و به تاریخ پیوستهاند اما بدیهی است آنچه امروز در حق میرحسین موسوی و مهدی کروبی انجام میگیرد جز لطف و مرحمت نظام جمهوری اسلامی چیز دیگری نیست که امری مسبوق به سابقه است و همواره برای مخالفان این نظام انجام میگرفته است.
9 دی فتنه 88 را خاموش کرد
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی دیروز با اشاره به سالگرد یوم الله نه دی اظهار داشت: بعد از توطئههای گوناگون داخلی و خارجی عنایت الهی در اراده ملت تجلی یافت و در قیام ۹ دی فتنه ۸۸ خاموش شد.
وی ادامه داد: در روز 9 دی نه تنها در تهران بلکه در سراسر کشور میلیونها نفر و بعد نیز بلافاصله در 22 بهمن در میدان حاضر شدند و قائله را ختم کردند. این هنر مردم است.
حمید رسایی نماینده تهران نیز در نطق میان دستور خود گفت: دستگاه قضا باید به شکلی عمل کند تا از این پس، فرزندان همه مسئولان از یاد نبرند که نباید در سایه نام پدرانشان تخلف کنند و جرم مرتکب شوند.
وی ادامه داد: کودتای سال 88 حاصل تفکر افراطی جماعتی بود که خود را مالک و صاحب کشور میدانستند، خود را ارباب و مردم را رعیت میپنداشتند.
برگزاری با شکوه حماسه 9 دی
دفاع از آرمانهای انقلاب است
آیت الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید نیز در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: مردم با بصیرت و هوشیار حماسه 9 دی را خلق کردند و باید این روز هر سال باشکوهتر از سال گذشته برگزار شود تا دشمنان بدانند که مردم از رهبر معظم انقلاب و آرمانهای انقلاب حمایت میکنند.
آیت الله مصباح یزدی نیز در همایش بزرگداشت حماسه 9دی که دوشنبه شب با حضور برخی طلاب و فضلای قم در سالن همایشهای مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی برگزار شد گفت: در فتنه 88 کسانی مردود شدند که باور آن دشوار بود ؛ حتی اگر کسی نسبت به آنها بدبین هم بود، در ذهنش نمیگنجید که آنها تا این حد سقوط کنند. باید توجه داشته باشیم که امتحان فقط برای آنها نبود؛ برای ما هم هست.
عباسعلی کدخدایی حقوقدان و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری با اشاره به اینکه کسانی در بروز ناآرامیها مسئولیت داشتند باید پاسخگو باشند ادامه داد: کسانی که کشور را به این ورطه کشاندند باید جواب پس دهند.
کدخدایی افزود: نمیتوانیم در جامعه حرکت کنیم و هزینهای را به کشور تحمیل کنیم که در نهایت نخواهیم پاسخگو باشیم.
وی همچنین درباره حماسه نه دی گفت: اگر بخواهیم حماسه 9 دی را در سال 88 بررسی کنیم باید به دوران باشکوه انقلاب اسلامی برگردیم و حرکت پرشور مردم در تبعیت از امام راحل را مورد توجه قرار دهیم.
حجتالاسلام والمسلمین «مصطفی پورمحمدی» وزیر دادگستری نیز با حضور در ویژه برنامه ۹ دی گفت: اگر بازیگران صحنه پایبند به اصول نباشند، انتخابات به میدان فتنهگری و دست اندازی و تجاوز تبدیل خواهد شد که متاسفانه در سال ۸۸ ما با این نقطه تاریک مواجه شدیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه ما با یک عنصر قدرتمند و تعیینکننده روبرو شدیم و آن بصیرت و آگاهی ملی و باید به عنوان بزرگترین سرمایه ملی به آن افتخار کنیم که در ۹ دی به جوشش عمیق رسید.
حصر کاملا قانونی است
حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری نیز با حضور در ویژه برنامه رادیویی بحث روز در رادیو ایران، که به مناسبت حماسه مردمی حمایت از ولایت فقیه در نهم دیماه سال 88 تولید و پخش شد، به تبیین ریشههای فتنه 88 و ابعاد حضور پرشور مردم ایران برای مقابله با این فتنه پرداخت.
وی در این برنامه اظهار داشت: من در سال 88 از طرف مردم تهران نماینده مجلس بودم. در آن زمان ادعای تقلب شد اما در عمل هر پیشنهادی که از سوی مجلس خطاب به مدعیان و برای رسیدگی به این ادعا مطرح شد، بیجواب ماند. برخی دوستان آقای موسوی در جلساتی گفتند که تقلب نیست اما رسانهای نکردند. در آن زمان مجلس هیچ سند محکمی درباره امکان بروز تقلب دریافت نکرد.
اکرمی با اشاره به پرونده حصر آقایان موسوی و کروبی که در شورای عالی امنیت ملی بررسی شده است گفت: این شورا یک مبنای قانونی دارد و مصوبات آن باید به تایید مقام معظم رهبری برسد. حصر موسوی و کروبی قانونی است.
نهم دی هر سال باید زنده نگه داشته شود
شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در اطلاعیهای ضمن گرامیداشت یوم الله نه دی تصریح کرد: نهم دی ماه باید همانند بیست و دو بهمن و سایر مناسبتهای تقویم پرافتخار انقلاب اسلامی همواره و هرساله زنده نگه داشته شود.
در این اطلاعیه همچنین آمده است: هر زمان که دشمنان بر این انقلاب طمع کردند ملت ما باید با استفاده از این گنجینه پر بها تجدید قوا کرده و شاداب تر، پرتوانتر و با انگیزهتر جبهه مستحکم مبارزه با آمریکا و اسرائیل را مستحکمتر کند.
عزت الله ضرغامی رئیس سابق صدا و سیما نیز در مصاحبه با تسنیم گفت: به اعتقاد من 26 تیر قله شکست فتنه در بخش سلبی و 9 دی قله پیروزی مردم در بخش ایجابی در سراسر ایران اسلامی بود.
وی ادامه داد: تلاش 2 ماهه مهدی هاشمی و سازمان پشتیبانیکننده برای حضور استثنایی مردم در این نمازجمعه و همراهی و پشتیبانی شخصیتهای سیاسی و احزاب همسو با موسوی حاکی از سرمایهگذاری سنگین برای تجمع فتنهگران در نمازجمعه بود.
سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی کشور نیز در نشست عالی هماهنگی ستاد حقوق بشر با گرامیداشت حماسه نه دی و بیان اینکه این روز نمایش با شکوهی از حضور مردم در حمایت از دستاوردهای نظام اسلامی و رهبری بود گفت: بزرگترین دغدغه نیروی انتظامی حفظ امنیت کشور و امنیت شهروندان است.
اگر اتفاقات سال 88 در یکی از کشورهای غربی
رخ میداد
محمد جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان نیز در این نشست با اشاره به حماسه 9 دی گفت: امروز ابعاد و بزرگی حماسه نهم دی با توجه به فتنه سال 88 روشنتر است. آنچه درسال 88 رخ داد یک فتنه عظیمی بود که نتیجتا به دنبال براندازی و کودتا علیه نظام اسلامی و تجربه بزرگ ملت ایران بود و کشورهای غربی با برنامهریزی وسیع روی آن سرمایهگذاری کرده بودند.
لاریجانی افزود: در آن مقطع شما دیدید که این تهاجم با چه ابعاد گستردهای آغاز شد و خیلی هم برای موفقیت آن برنامهریزی کرده بودند اما حضور مردم در صحنه، درایت و تدبیر مقام معظم رهبری و رشادت نهادیهای امنیتی ما خصوصا نیروی انتظامی سبب شد تا دشمنان این ملت به اهداف خود نرسند.
دبیر ستاد حقوق بشر 9 دی را اوج حضور مردم در صحنه و قدرت مردمی نظام دانست و گفت: 9 دی به دشمنان این ملت نشان داد که چگونه نظام ریشههای عمیقی در میان مردم دارد و من به شما بگویم اگر یک دهم این تمهیدات و اتفاقاتی که در فتنه 88 در ایران رخ داد در آمریکا یا یکی از کشورهای دیگر غربی رخ داده بود یا نظامشان سقوط کرده بود و یا خسارات مادی و معنوی بسیار زیادی برجای میگذاشت حال آنکه در کشورما این فتنه بزرگ با کمترین خسارات انسانی شکست خورد که بیشتر آن هم متوجه نهادهای امنیتی ما بود و متاسفانه برخی از شهروندان ما نیز خسارت دیدند، اما دشمن نتوانست به اهداف خود دست یابد.
ملت با حماسه 9 دی چشم فتنه را کور کرد
حجت الاسلام والمسلمین منتظری رئیس دیوان عدالت اداری نیز طی سخنانی در این زمینه گفت: حماسه ۹ دی نشان داد ملت بصیر، فهیم، روشنبین و همیشه در صحنه ایران هرگاه ببیند اصل و اساس نظام جمهوری اسلامی در خطر است، به تعبیر زیبای امیرالمومنین(ع) چشم فتنه را کور میکند.
خبر دیگر اینکه حجتالاسلام و المسلمین صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه نیز به مناسبت سالروز حماسه 9 دی در سخنانی گفت: به پا نداشتن احکام کتاب خدا و عدم پیروی از رهبر زمان دو عامل ایجاد فتنه سال ۸۸ است.
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان مشاور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز در برنامه حماسه بیعت که به همت هیئت محبان زهرای کوی دانشگاه تهران در مسجد کوی برگزار شد ضمن گرامیداشت حماسه تاریخی 9 دی اظهار داشت: حماسه 9 دی حضور در امتداد بیعت اصحاب امام حسین(ع) با ولی زمان خود بود و ما همواره باید به متن و تاثیرات شگرف حماسه 9 دی از ابعاد مختلف توجه ویژه داشته باشیم.