فعالیت میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران در روزهای شنبه و یکشنبه
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران گفت: تمامی میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران در روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند.
مهدی بختیاریزاده با اشاره به ایام بدرقه رهبر شهید انقلاب در پایتخت اظهار داشت: تمامی میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران در روزهای شنبه و یکشنبه، ۱۳ و ۱۴ تیرماه فعال هستند.
بختیاریزاده افزود: طبق بررسیهای انجامشده و اعلام ستاد بدرقه رهبر شهید، میادین و بازارهایی که در محدوده مصلی تهران و محل اصلی برگزاری این مراسم قرار دارد، بهدلیل ازدحام جمعیت به شعاع یک کیلومتر امکان خدماترسانی به شهروندان را ندارند.
وی ادامه داد: روز دوشنبه ۱۵ تیرماه نیز تمامی میادین و بازارهای میوه و ترهبار بهدلیل برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید تعطیل هستند. همچنین در روز دوشنبه ۱۵ تیرماه سه مرکز عرضه دام زنده سازمان و نیز پایانه پروتئینی بهمن فعال هستند.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران ادامه داد: میدان مرکزی میوه و ترهبار نیز در این ایام با حضور صنف بارفروشان و هماهنگی با کشاورزان همچنان به فعالیت خود ادامه میدهد و تعطیل نیست.
بختیاریزاده گفت: برای خدماترسانی بهتر در این ایام تمامی بهرهبرداران موظف شدند تا کالاهای اساسی و موردنیاز شهروندان را در بخشهای ترهبار، محصولات پروتئنی و بازرگانی تهیه و ذخیره کنند.
وی افزود: فعالیت تمامی میادین و بازارهای میوه و ترهبار با هدف خدمترسانی به شهروندان و میهمانانی که از استانهای مختلف برای شرکت در مراسم بدرقه رهبر شهید به پایتخت آمدهاند؛ در این ایام تداوم دارد. از روز سهشنبه ۱۶ تیرماه تا روز جمعه فعالیت تمامی میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران مانند قبل خواهد بود.