130 تن کالای قاچاق و احتکاری در شرق استان تهران کشف شد
فرمانده انتظامی شرق استان تهران از کشف مقادیر قابلتوجهی نهاده دامی، سیگار قاچاق و انواع کالاهای احتکاری به میزان بیش از ۱۳۰ تن طی هفته گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار دلاور القاصیمهر اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان طی یک هفته گذشته موفق به کشف ۱۳۰ هزار کیلوگرم نهادههای دامی و بیش از ۶۵۹ هزار نخ سیگار قاچاق شدند که ارزش کارشناسی این اقلام ۱۴۵ میلیارد ریال برآورد شده است. همچنین در این راستا ۹ نفر دستگیر و برای ادامه روند رسیدگی به مراجع ذیصلاح معرفی شدند.
وی افزود: مأموران در ادامه اجرای این طرح، انبارهای دپوی ۱۷۶۰ کیلوگرم برنج و ۲۸ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی را شناسایی و کشف کردند. همچنین متصدیان این انبارها پس از تفهیم عنوان مجرمانه، به مراجع قضائی معرفی شدند.