به دستور نتانیاهو صورت میگیرد
اعزام صدها نیروی تازه به قدس اشغالی برای سرکوب انتفاضه سوم
با افزایش عملیات شهادتطلبانه فلسطینیان علیه صهیونیستها، نخستوزیر رژیم صهیونیستی دستور اعزام 400 افسر پلیس به قدس اشغالی را صادر کرد.
به گزارش خبرگزاریها، در پی افزایش حملات شهادتطلبانه علیه صهیونیستها و به دلیل نگرانی رژیم صهیونیستی از انتفاضه مردمی فلسطین، بنیامین نتانیاهو طرحی را به تصویب رساند که بر اساس آن شمار زیادی از نظامیان این رژیم به صورت دائمی در قدس حضور خواهند داشت.
در همین رابطه 400 افسر پلیس به قدس اشغالی اعزام شدند تا در صورت درگیریها میان فلسطینیان و صهیونیستها، مردم فلسطین را سرکوب کنند. مدتی است جوانان فلسطینی با انجام عملیاتهای استشهادی در قدس اشغالی، انتفاضه سوم را کلید زدهاند. رژیم صهیونیستی به کمک برخی کشورهای عربی اقدام به سرکوب این انتفاضه کرده است.
تحرکات جدید رژیم صهیونیستی برای سرکوب مقاومت فلسطین در شرایطی صورت میگیرد که بسیاری از پارلمانهای کشورهای اروپایی، کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناختهاند.
با وجود هشدارهای غرب به نظر میرسد که کابینه افراطی و تندروی نتانیاهو همچنان درصدد مقابله با جامعه جهانی در برابر تشکیل کشور مستقل فلسطین و ادامه شهرکسازی و یهودیسازی قدس است.از سوی دیگر قدس اشغالی در چند ماه گذشته صحنه درگیریهای شدید نظامیان صهیونیست با شهروندان فلسطینی است. شهروندان فلسطینی که از جنایات روزافزون اسرائیل و هتک حرمت مقدسات آنها از سوی صهیونیستها و شهرکنشینان به تنگ آمدهاند، چندین عملیات استشهادی انجام دادهاند که در آخرین آن 5 صهیونیست به هلاکت رسیدند و شمار زیادی نیز زخمی شدند.روز گذشته نیز منابع محلی گزارش دادند که یک خودرو نیروهای گشتی رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی منفجر شده است.رژیم صهیونیستی هنوز از جزئیات این حادثه خبری منتشر نکرده است. مردم غزه نیز با برگزاری تظاهرات، اعتراض خود را نسبت به محاصره غزه اعلام و از مجامع جهانی خواستند تا به این محاصره ظالمانه پایان دهند.
این در حالی است که رهبران جنبشهای فلسطینی در نوار غزه ضمن درخواست از سازمان ملل برای پذیرش مسئولیت در رفع حصر غزه تاکید کردند که ملت فلسطین هرگز زیر فشار محاصره دست از آرمانهای ملی خود برنمیدارد.دیروز همچنین خبر رسید، نظامیان صهیونیست در کرانه باختری یک جوان فلسطینی را به ضرب گلوله جنگی شهید و یک فلسطینی دیگر را مجروح کردند.
سایر رویدادها
*مدیر کمیته امور اسیران و آزادگان فلسطینی اعلام کرد که در سال 2014، بیش از 6000 فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی دستگیر شدهاند.
*45 عضو جنبش فتح با هدف حل بحران غزه و پیگیری پرونده آشتی ملی به غزه سفر کردند.
*جنبش حماس از برگزاری «کنفرانس ملی» و تشکیل «هیئت ملی» برای نظارت بر بازسازی غزه خبر داد.