کد خبر: ۳۳۲۷۶۰
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۴
فرمانده انتظامی تهران بزرگ:

دشمن در زمینگیر کردن پلیس ناکام ماند

فرمانده انتظامی پایتخت گفت: دشمن با هدف قرار دادن مراکز انتظامی و اجرای سناریویی چندلایه به‌دنبال ایجاد آشوب و تضعیف امنیت کشور بود، اما به اهداف خود نرسید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار عباسعلی محمدیان در آیین نکوداشت شهدای جنگ رمضان و شهدای اقتدار فراجا، با اشاره به حضور و حمایت گسترده مردم در روزهای جنگ، اظهار داشت: دشمن در پی اجرای عملیاتی گسترده برای دستیابی به اهداف خود بود، اما با لطف الهی و هوشیاری نیروهای مسلح و امنیتی، بخش مهمی از این برنامه‌ها ناکام ماند و دشمن ناچار شد به شکست عملیات خود اعتراف کند.
محمدیان با اشاره به حملات دشمن علیه مراکز انتظامی در جریان جنگ، افزود: هدف قرار دادن مقرهای پلیس در جنگ‌های دنیا اقدامی کم‌سابقه است، اما دشمن با طراحی سناریویی چندلایه تلاش داشت از طریق حملات هوائی و بهره‌گیری از عوامل وابسته و فریب‌خورده در داخل، توان عملیاتی پلیس را کاهش دهد و نیروهای انتظامی را درگیر مسائل جانبی کند. وی ادامه داد: تصور دشمن این بود که با هدف قرار دادن فرماندهان و مراکز انتظامی می‌تواند زمینه بی‌ثباتی و هرج‌ومرج را فراهم کند، اما از این واقعیت غافل بود که ساختار دفاعی کشور طی سال‌ها براساس تدابیر فرماندهی کل قوا شکل گرفته و بارها در میدان‌های مختلف آزموده شده است.
فرمانده انتظامی پایتخت از همکاری دستگاه قضائی در برخورد با عوامل مرتبط با دشمن قدردانی کرد و گفت: برخورد با افرادی که علیه امنیت کشور اقدام کردند، نشان داد نظام جمهوری اسلامی در اصول و مبانی خود با هیچ فردی تعارف ندارد و در برابر تهدیدات قاطعانه عمل می‌کند.