کد خبر: ۳۳۲۳۵۳
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۶

اخبار کوتاه از فوتبال

جزئیات بازداشت و بازجویی 
۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا
پس از حضور اعضای تیم ملی فوتبال عراق در خاک آمریکا، ۷ بازیکن این تیم مورد بازجویی و بازداشت قرار گرفتند.
تیم ملی فوتبال عراق که یکی از تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ است، بامداد روز شنبه ۱۶ خرداد وارد آمریکا شد. در همین حال رسانه‌های عربی خبر از بازداشت تعدادی از بازیکنان این تیم در فرودگاه شیکاگو دادند.
رسانه عربی «cairo۲۴» در این رابطه نوشت: اعضای تیم ملی عراق پس از ورود به آمریکا و طی سفری طولانی، با بازداشت غیرمنتظره ایمن حسین در فرودگاه شیکاگو مواجه شدند. گفته می‌شود این بازیکن حدود ۷ ساعت در بازداشت موقت اداره مهاجرت آمریکا قرار داشته و تحت بازجویی‌ها و بررسی‌های امنیتی قرار گرفته است، پیش از آنکه اجازه یابد به محل اقامت تیم ملی ملحق شود.
همچنین در کنار کاپیتان تیم ملی عراق، ۶ بازیکن دیگر نیز به مدت یک ساعت در فرودگاه تحت بررسی و بازداشت موقت قرار گرفتند که شامل فهد طالب، زید تحسین، یوسف الامین، زیدان اقبال، ابراهیم بایش و حسین علی می‌شوند. علاوه ‌بر آن، «میرخاس دوسکی» نیز به مدت دو ساعت در فرودگاه تحت همین اقدامات امنیتی قرار گرفته است.
تیم ملی عراق در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ در گروه نهم با تیم‌های فرانسه، سنگال و نروژ همگروه است.
جنپو قراردادش را با استقلال فسخ کرد
 بدون گل، بدون پاس گل!
هافبک تیم فوتبال استقلال به دلیل پرداخت نشدن مطالبات، قراردادش را به صورت یکطرفه فسخ کرد.
موسی جنپو به باشگاه استقلال بابت پرداخت نشدن مطالباتش نوتیس (اخطار) ارسال کرده بود، اما پس از عدم دریافت مطالباتش با ارسال ایمیلی به باشگاه استقلال از فسخ قرارداد یکطرفه خود خبر داد.
به این ترتیب، شکایت جنپو از استقلال به فیفا و باز شدن پرونده جدید برای آبی‌پوشان دور از ذهن نخواهد بود. جنپو در حالی با سر و صدای زیاد به استقلال پیوست که قراردادش برای فصل اول یک میلیون و 100 هزار دلار بود. این مبلغ به غیر از پول رضایت‌نامه اوست.  این بازیکن در بیشتر مسابقات روی نیمکت استقلال نشست یا با مصدومیت رو‌به‌رو بود. جنپو در 9 بازی در لیگ برتر و 4 دیدار در لیگ قهرمانان آسیا 2 برای استقلال به میدان رفت و در مجموع 242 دقیقه حضور برای آبی‌پوشان نه گلی به ثمر رساند و نه پاس گلی ثبت کرد!
جنپو که قراردادی 2 + یکساله با استقلال داشت، پس از ثبت شکایتش برای دریافت مطالبات و غرامت در فیفا، این باشگاه را با یک پرونده حقوقی سنگین مواجه خواهد کرد. 
بازگشت 2 بازیکن خط‌خورده تیم ملی به ایران
دو بازیکن خط خورده تیم ملی فوتبال همراه با این تیم راهی مکزیک نشدند.
تیم ملی فوتبال ایران در حالی دیروز ترکیه را به مقصد مکزیک ترک کرد که دو بازیکن این تیم همراه با ملی‌پوشان به مکزیک نرفتند.
امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی اعلام کرده بود که بازیکنان خط خورده می‌توانند همراه با تیم ملی به مکزیک بروند، ولی دو بازیکن قرار است به ایران بازگردند.
امید نورافکن ‌هافبک سپاهان و کسری طاهری مهاجم فصل قبل پیکان به ایران برمی‌گردند. این در حالی است که طاهری قرار است پس از استراحتی چند روزه، برای حضور در تمرینات روبین کازان راهی روسیه شود.
اشتباه سازمان لیگ کی تمام می‌شود؟
پرونده‌های حقوقی مربوط به استفاده از بازیکنان غیرمجاز در فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ لیگ برتر، بار دیگر عملکرد سازمان لیگ در صدور کارت بازی را زیر سؤال برده است. 
پس از آنکه کمیته انضباطی حضور مائورو کابایرو در ترکیب چادرملو و سینا خادم‌پور در ملوان را غیرقانونی تشخیص داد، نتایج چند مسابقه تغییر کرد و در مجموع ۹ امتیاز میان تیم‌ها جابه‌جا شد. این در حالی است که هر دو بازیکن پیش از حضور در مسابقات، کارت بازی خود را از سازمان لیگ دریافت کرده بودند.  با وجود نقش سازمان لیگ در تأیید مدارک و صدور مجوز بازی، احکام صادره تنها باشگاه‌ها را مقصر شناخته و آنها را با کسر امتیاز و جریمه مالی مواجه کرده است. کارشناسان معتقدند تکرار چنین اشتباهاتی می‌تواند در تعیین قهرمان لیگ، سهمیه‌های آسیایی و جایگاه تیم‌ها تأثیرگذار باشد و سازمان لیگ باید در بررسی صلاحیت بازیکنان برای فصل آینده دقت بیشتری به خرج دهد تا سرنوشت مسابقات به جای زمین فوتبال، در کمیته‌های انضباطی رقم نخورد.
امباپه: رؤیای بازی مقابل رونالدو و نیمار 
در جام جهانی را دارم
ستاره فرانسه می‌گوید دوست دارد در جام جهانی 2026 با هم‌تیمی پیشین خود و البته الگوی دروان کودکی‌اش مواجه شود.
کیلیان امباپه که خود را آماده حضور در سومین دوره جام جهانی با تیم ملی فرانسه می‌کند، درباره فینال جام جهانی 2022 قطر که پس از تساوی 3-3 مقابل آرژانتین در جدالی 120 دقیقه‌ای، در ضربات پنالتی تن به شکست دادند و از کسب قهرمانی بازماندند، به رسانه فرانسوی «Sorare» گفت: هرگز فیلم فینال جام جهانی 2022 را دوباره تماشا نکردم چون اگر این کار را می‌کردم، ریسک برانگیختن اهریمن‌های قدیمی وجود داشت. آن بازی با ضربات پنالتی به پایان رسید، این ویرانگرترین اتفاق ممکن است، چه برای یک هوادار و چه برای یک بازیکن. آن بازی را باختیم و حالا باید به جلو حرکت کنیم. ستاره فرانسوی‌‌ رئال مادرید که با فرانسه فاتح جام جهانی 2018 شده، در مواجهه با این پرسش که «ترجیح می‌دهی در جام جهانی 2026 مقابل کدام بازیکن بازی کنی؟»، خاطرنشان کرد: رؤیای رویارویی با کریستیانو رونالدو و نیمار را دارم چون این آخرین جام جهانی آنها خواهد بود.
فرانسه در بیست‌وسومین دوره جام جهانی در گروه «I» با سنگال، عراق و نروژ همگروه است و در اولین مسابقه 26 خرداد باید به مصاف سنگال برود.