کد خبر: ۳۳۲۰۴۹
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۸

توقیف و ضبط اموال 108 نفر از خائنین به وطن در استان‌های گلستان و خراسان جنوبی

با دستور مقام قضائی اموال ۷۴ نفر از خائنین به وطن و کسانی که علیه امنیت و ثبات کشور در استان گلستان اقدام کرده‌اند، در راستای حفظ حقوق عامه به نفع مردم توقیف و ضبط شد. 
به گزارش خبرگزاری میزان، با دستور مقام قضائی اموال ۷۴ نفر از خائنین به وطن و افراد تاثیرگذار در شبکه همکاران دشمن در راستای حفظ حقوق عامه و اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی علیه امنیت و منافع ملی که ساکن خارج از کشور هستند، در استان گلستان به نفع مردم و هزینه‌کرد برای بازسازی اماکن آسیب‌دیده از جنگ توقیف شد و پرونده این افراد در حال رسیدگی است.
اولویت هزینه‌کرد اموال توقیف‌شده به نفع مردم برای بازسازی بیمارستان‌ها، مراکز علمی، مدارس، پژوهشگاه‌ها و مراکز خدمات عمومی است.
اموال این افراد شامل حساب‌های بانکی، خودرو و املاک ثبتی است که شناسایی و همه توقیف شده است.
این افراد که همگی خارج از کشور سکونت دارند، در جریان رصد‌های اطلاعاتی و همکاری مشترک نهاد‌های امنیتی و قضائی شناسایی و اموال آنان با دستور قضائی به نفع مردم توقیف شده است.
در این مرحله مجموعه‌ای از دارایی‌های مالی و ثبتی این افراد از جمله حساب‌های بانکی، خودرو‌های متعلق به متهمان و اموال و دارایی‌های ثبتی ثبت‌شده این افراد در داخل کشور شناسایی شده و فرآیند انسداد دارایی‌ها در سامانه‌های بانکی و ثبتی انجام گرفته است.
همه دارایی‌ها و حساب‌های این افراد توقیف‌شده و هرگونه نقل و انتقال مالی برای آنها ممنوع و پرونده آنها در دادسرای مرکز استان در حال رسیدگی است.
توقیف اموال ۳۴ عنصر خائن به کشور
 در استان خراسان‌جنوبی
رئیس کل دادگستری استان خراسان‌جنوبی نیز از شناسایی و اقدامات قانونی برای ۳۴ عنصر حامی دشمن آمریکایی- صهیونی و خائن به کشور خبر داد.
محمدجعفر عبداللهی با استناد به ماده یک «قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم»، گفت: دستور قضائی برای شناسایی، توقیف و ضبط کلیه اموال ۳۴ نفر از عناصر حامی دشمن به نفع حقوق عامه صادر شده است.
وی افزود: تمامی اقدامات قانونی برای شناسایی، توقیف اموال منقول و غیرمنقول و نیز حساب‌های بانکی این افراد، انجام شده است و تاکنون تعدادی ملک ثبتی و آپارتمان، خودرو سواری، حساب‌های بانکی و چند وسیله ارزشمند دیگر شناسایی و توقیف شده است. در صورت شناسایی هرگونه دارایی دیگری، مراتب توقیف آن بلافاصله انجام خواهد شد.