کد خبر: ۳۳۱۲۱۹
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۱

توسعه فرهنگی‌، هنری و ادبی استان فارس

  شيراز- خبرنگار كيهان:
گزارش یک‌سال اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که برگرفته از فعالیت‌های گسترده و برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی بود، در قالب کتابی نمادین و فاخر توسط مهدی رنجبر مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس به سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد تقدیم شد. این اثر، خلاصه‌ای مستند از ۳۶۵ روز تلاش پیوسته کارشناسان و هنرمندان در مسیر گسترش فرهنگ، ادب و هنر در پایتخت فرهنگی ایران است.
کتاب جامع عملکرد فرهنگی و هنری فارس تحت عنوان «گزارش یکساله فرهنگ فارس» با نگاهی ویژه به رویدادهای بین‌المللی برگزار شده در شیراز، حاصل هم‌اندیشی و کوشش مدیر، معاونین و کارشناسان حوزه فرهنگ، ادب و هنر استان است. این مجموعه نمادین، که به شکل دیوانی قطور از برگ ‌برگ توسعه فرهنگی و هنری و ادبی تدوین شده، در دیداری رسمی تقدیم مقام عالی‌رتبه فرهنگی کشور شد و در زمرۀ منابع مستند توسعه فرهنگی کشور جای گرفت.
مهدی رنجبر‌، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، ضمن ارائه گزارش کامل سال گذشته، بر استمرار حمایت‌های وزارتخانه تأکید کرد و گفت: این کتاب روایت هم‌قدمی مردم و هنرمندان فارس در مسیر پیشرفت فرهنگی است.