کد خبر: ۳۳۱۱۰۹
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۳

زندگینامه دانشمند ایرانی برای هجدهمین بار تجدید چاپ شد

کتاب «سلول‌های بهاری»، زندگینامه دکتر حسین بهاروند، پدر دانش سلول‌های بنیادی ایران به همراه دستخط رهبر شهید انقلاب بر این کتاب توسط نشر راه‌یار به چاپ هجدهم رسید.
کتاب سلول‌های بهاری به قلم بهنام باقری حاصل ساعت‌ها گفت‌وگو با دکتر بهاروند و پژوهشی پرزحمت است که با نثری روان و ساختاری منسجم، خواننده را با فراز و نشیب‌های زندگی شخصی و علمی این چهره برجسته همراه می‌سازد. نویسنده با روایتی صمیمانه و در عین حال مستند، نه‌تنها به بیان دستاوردهای علمی و پژوهشی دکتر بهاروند می‌پردازد، بلکه به انگیزه‌ها، سختی‌ها، دغدغه‌ها و باورهای او نیز نگاهی دقیق دارد.
این اثر موفق به کسب افتخارات متعددی از جمله جایزه بخش ویژه «جلال ‌آل‌احمد» و برگزیده نخستین جایزه کتاب «روایت پیشرفت» شده است. همچنین مجموعه تلویزیونی «ذهن زیبا» نیز اقتباسی از این کتاب است.