مترو و اتوبوس در تهران تا ۲۲ اردیبهشت رایگان است
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران گفت: با تصمیم شورای شهر تهران مقرر شد رایگان بودن مترو و اتوبوسهای تندرو (BRT) در تهران تا بیستودوم اردیبهشتماه تمدید شود.
به گزارش کیهان، سیدجعفر تشکری هاشمی با اشاره به رایگان بودن ناوگان حملونقل عمومی در تهران اظهار داشت: شهرداری تهران لایحه دوفوریتی درباره تمدید رایگانبودن مترو و اتوبوسهای تندرو (BRT) تا پانزدهم خردادماه را به شورای شهر تهران ارائه داد. اما با تصمیم شورای شهر تهران مقرر شد رایگان بودن مترو و اتوبوسهای تندرو (BRT) در تهران یک هفته دیگر یعنی تا بیستودوم اردیبهشتماه تمدید شود.
وی درباره ادامه این روند نیز گفت: درخصوص ضرورت رایگانبودن مترو و اتوبوسهای تندرو (BRT) در تهران و تاثیر اجرای این طرح، قرار شد کمیسیونهای تخصصی بررسیهای لازم را انجام دهند و با اخذ نظرات دستگاههای مرتبط نسبت به ادامه روند رایگانبودن یا برگشت آن به حالت عادی تصمیمگیریهای لازم اتخاذ شود.