کشف ۴۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آبهای جزیره کیش
فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش از شناسایی یک شناور حامل سوخت قاچاق خبر داد که در پی آن ۴۱هزار لیتر گازوئیل کشف و سه نفر دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سرهنگ نبیالله قاسمی گفت: مأموران دریابانی این فرماندهی در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بر تردد شناورها در محدوده آبی تحت حفاظت خود، به یک فروند شناور مشکوک شدند.
وی افزود: مأموران پس از توقیف شناور و بازرسی از آن، موفق شدند مقدار ۴۱هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل را کشف و ضبط کنند. در این رابطه شناور توقیف و ۳ نفر از خدمه آن دستگیر شدند و برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش با بیان اینکه مبارزه با قاچاق فرآوردههای نفتی از اولویتهای این فرماندهی است، اظهار داشت: فرماندهی انتظامی ویژه و دریابانی کیش با بهرهگیری از توان اطلاعاتی و عملیاتی خود اجازه نخواهند داد سودجویان، امنیت و اقتصاد کشور را خدشهدار کنند.