کد خبر: ۳۳۰۶۴۰
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۲
سناتور آمریکایی:

ایران در حال به ‌رخ‌کشیدن قدرت خود است

سناتور دموکرات آمریکایی در مصاحبه با شبکه «سی.‌ان‌.ان» 
گفت: «[ایران] در حال به‌رخ کشیدن قدرت خود است. این در حالی است که ترامپ فکر می‌کند آنها شکست خورده‌اند و این جنگ را تمام‌شده و یک پیروزی نظامی می‌داند».
«کریس کونز»، سناتور دموکرات آمریکایی روز جمعه (11 اردیبهشت 1405) با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به‌مناسبت روز خلیج‌فارس گفت که تهران به مقاومت در برابر واشنگتن ادامه می‌دهد.
کونز در مصاحبه با شبکه «سی.‌ان.‌ان» توضیح داد: «آنچه پیام جدید رهبر ایران نشان می‌دهد این است که آنها حالا می‌دانند اهرم فشار جدیدی در اختیار دارند؛ توانایی بستن تنگه هرمز و تاثیرگذاری بر اقتصاد جهان». وی در این‌باره اذعان کرد: «او (مقام معظم رهبری)، دونالد ترامپ [رئیس‌جمهور آمریکا] را تهدید می‌کند. او می‌داند که ما توانایی تحمل ماه‌ها و شاید سال‌ها، افزایش سرسام‌آور قیمت نفت و سایر هزینه‌هایی که بسته‌شدن تنگه هرمز تحمیل می‌کند را نداریم». 
این سناتور آمریکایی ادامه داد: «وقت برنامه‌ریزی بهاری است. قیمت کودهای شیمیایی در حال افزایش است. هلیوم برای تولید نیمه‌رساناها ضروری است، که آن هم به‌طور حیاتی از تنگه هرمز عبور می‌کند». 
به گزارش فارس، کونز در ادامه اعترافات خود افزود: «[ایران] در حال به‌رخ کشیدن قدرت خود است. این در حالی است که ترامپ فکر می‌کند آنها شکست خورده‌اند و این جنگ را تمام‌شده و یک پیروزی نظامی می‌داند. رهبر ایران نشان داد که حکومت قصد مقاومت دارد. صادقانه بگویم، این که آنها مصمم به ادامه مقاومت هستند، جای هشدار دارد، اما به طور کلی غیرمنتظره نیست».