کد خبر: ۳۳۰۵۸۱
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۷
با تدابیر استاندار به اجرا در‌آمد

ملاقات «میدانی» شبانه مسئولان لرستان با مردم

 
خرم‌آباد- خبرنگار کیهان:
 با تدبیر استاندار لرستان‌، طرح ملاقات مسئولان استان با مردم در محل اجتماعات شبانه در خیابان‌ها و میادین به اجرا در‌آمد.
مهندس سید سعید شاهرخی از فرماندهان جانباز دوران دفاع مقدس به منظور ارتباط هرچه بیشتر و بهتر مسئولان با مردم، از مدیران استان خواست با حضور از قبل اعلام شده در محل‌های اجتماعات در مناطق مختلف شهر‌ها به خواسته‌ها ومشکلات آنان رسیدگی کنند و نظرات و خواسته‌هایشان درخصوص اداره هرچه بهتر امور را نیز دریافت  و به اجرا در‌آورند. 
بر پایه این گزارش استاندار لرستان خود نیز همواره با حضور در جایگاه‌های مختلف اجتماعات مردم‌، رو در رو پاسخگوی خواسته‌های و پیگیر رفع مشکلات‌شان است و برنامه ملاقات عمومی هرشب پیشاپیش اعلام می‌شود.
این گزارش حاکی است؛ حجت‌الاسلام دکتر سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم‌آباد نیز همواره علاوه‌بر حضور روزانه در میان مردم کوچه و بازار و ارتباط تنگاتنگ با آنان، حتی هنگام رفت‌وآمد از خانه به دفتر که با پای پیاده طی می‌کند، مستمر در اجتماعات شبانه مردم ولایی این خطه شرکت نموده و در عین حال با سفر به شهر‌های مختلف‌، مسایل و مشکلات مردم را نیز همانند اهالی مرکز استان دریافت نموده و به مسئولان ذی‌ربط در استان و کشور منتقل و پیگیری می‌نماید.