کد خبر: ۳۳۰۴۶۰
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۲

برگزاری پنجمین اجتماع بزرگ امام‌ رضایی‌ها

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران با ادای احترام به ساحت علی بن موسی‌الرضا‌(ع)، از برگزاری پنجمین اجتماع بزرگ امام‌رضایی‌ها خبر داد.
مصطفی زیبایی‌نژاد گفت: این رویداد که در سال‌های گذشته با استقبال گسترده مردم همراه بوده، امسال نیز با شعار «ایرانِ امام رضا‌(ع)»، با فضائی حماسی، با یاد رهبر شهید انقلاب و در بیعت با سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.
وی درباره جزئیات اجرای این برنامه افزود: گستره این اجتماع از میدان امام حسین‌(ع) تا میدان آزادی خواهد بود و روز چهارشنبه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ برگزار می‌شود. در این مسیر، پردیس‌های فرهنگی مناطق ۲۲گانه با استقرار سکو‌های اجرا، مواکب پذیرایی، غرفه‌های تخصصی فرهنگی و اجتماعی و بخش‌های خدماتی میزبان شهروندان خواهند بود.
وی افزود: همچنین غرفه‌های ورزش و سرگرمی، کارآفرینی، مادر و کودک، کودک و نوجوان و خدمات سلامت‌محور پیش‌بینی شده است. غرفه «ایران همدل» با تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و نیز غرفه‌ای ویژه برای ثبت شکایات حقوقی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در مسیر برپا خواهد شد.
زیبایی‌نژاد با قدردانی از تلاش مدیران و فعالان فرهنگی گفت: آنچه در این شب‌ها در تهران شکل گرفت، نماد روشنی از انسجام ملی و حضور آگاهانه مردم بود و این مسیر با قوت و همراهی مدیریت شهری تداوم خواهد یافت.