کد خبر: ۳۲۸۵۳۸
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
پلیس فتا اعلام کرد

تشکیل پرونده قضایی برای رسیدگی به ماجرای ارسال پیامک مشکوک

پلیس فتا هک‌ شدن سرشماره 3000 را که یک پیامک درباره رئیس‌جمهور آمریکا ارسال کرده بود، تأیید کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیامک حاشیه‌ساز روز دوشنبه این هفته، از طریق یکی از خطوطِ واگذارشده در بستر ارتباطی شرکت «مگفا» (مرکز گسترش فناوری اطلاعات) ارسال شده است. 
ماجرا از این قرار است که روز دوشنبه پیامکی مشکوک با محتوای مضحک «رئیس‌جمهور آمریکا مرد عمل است، منتظر بمانید.» از سرشماره 3000 برای برخی از شهروندان ارسال شد که بلافاصله با واکنش‌ها و گمانه‌زنی‌های مختلفی در فضای مجازی همراه شد.
در همین راستا، سرهنگ جواد مختاررضایی، معاون اجتماعی پلیس فتا اظهار داشت: علت این موضوع دسترسی غیرمجاز (هک) به این سرشماره پیامکی بوده است که در همین راستا پرونده قضایی تشکیل شده است.
وی افزود: درست است که بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که مسئله هک در میان است اما پیگیری‌ها و بررسی‌های پلیس فتا در این پرونده همچنان ادامه دارد.