کد خبر: ۳۲۸۴۴۳
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸

تقابل دیدنی سعدالله‌یف با اسنایدر در تیرانا

اتحادیه جهانی کشتی با بازگشت عبدالرشید سعدالله‌یف، ملقب به «تانک روس»، به میادین بین‌المللی در تورنمنت رنکینگ تیرانا، بر احیای رقابت سنتی او با کایل اسنایدر آمریکایی تأکید کرد؛ رقابتی که از سال ۲۰۱۷ به یکی از جذاب‌ترین دوئل‌های کشتی آزاد جهان تبدیل شده است.
عبدالرشید سعدالله‌یف که پس از رقابت‌های جهانی ۲۰۲۴ به دلیل تحریم‌های روسیه از میادین دور بود، با دریافت ویزا در مسابقات رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در تیرانا روی تشک می‌رود. اتحادیه جهانی کشتی اعلام کرد حضور او در وزن ۹۷ کیلوگرم، سطح هیجان این رقابت‌ها را به شکل قابل توجهی افزایش داده است.
در سوی مقابل، کایل اسنایدر همچنان یکی از آماده‌ترین چهره‌های این وزن به شمار می‌رود؛ قهرمانی که طی سال‌های اخیر تقریباً همه رقبا را شکست داده و تنها سد جدی مقابلش سعدالله‌یف بوده است. آخرین تقابل رسمی این دو به فینال مسابقات جهانی ۲۰۲۱ نروژ بازمی‌گردد.
اکنون پرسش اصلی این است که سعدالله‌یف پس از دوری از مسابقات، در چه سطحی ظاهر خواهد شد و آیا بار دیگر شاهد فصل تازه‌ای از جدال سنتی او و اسنایدر در وزن ۹۷ کیلوگرم خواهیم بود یا خیر.