کد خبر: ۳۲۸۱۶۷
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱
سردار سلیمانی در آیین بهره‌برداری از طرح‌های اقتصاد مقاومتی بسیج:

با تمام ظرفیت آماده کمک برای کاهش نرخ بیکاری هستیم

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: این سازمان با تمام ظرفیت‌های خود، آماده هرگونه کمک برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مختلف کشور است.
سومین آیین بهره‌برداری از طرح‌های گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج، با رونمایی از ۱۰ مدل مردمی مبتنی بر ۶ زنجیره و معرفی همزمان ۳۶۵ طرح در ۳۱ استان سراسر کشور، روز چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ با حضور سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و حجت‌الاسلام رضایی مسئول نمایندگی ولی فقیه در این سازمان برگزار شد.
سردار سلیمانی در این مراسم گفت: کشور عزیزمان ایران اسلامی سرشار از فرصت‌ها و امکانات کم‌نظیر است و با شناسایی صحیح این ظرفیت‌ها و میدان‌دادن به کارآفرینان، می‌توان گام‌های بلندی در مسیر تقویت اقتصاد ملی و امنیت غذایی برداشت.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با دعوت از کارآفرینان جهت مشارکت در طرح‌های اقتصادی سال ۱۴۰۵ گفت: جوانان فعال و کارآفرینان با تجربه استان‌های مختلف، باید در این عرصه‌ها حضور یابند و ما نیز در کنار آنها خواهیم بود.
سردار سلیمانی تصریح کرد: بنیاد تعاون بسیج با تمام ظرفیت‌ها و تجربیات خود و بسیج سازندگی نیز با تخصص‌ها و طرح‌های مختلف، در کنار کارآفرینان و مردم فعال در عرصه‌های اقتصادی حضور دارند و به آنها کمک خواهند کرد.
وی گفت: سازمان بسیج مستضعفین با تمام ظرفیت‌های خود، آماده هرگونه کمک برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مختلف کشور است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: مسئولان استان‌های مختلف باید عرصه‌های مستعد اقتصادی را برای سال آینده شناسایی و با بنیاد تعاون برنامه‌ریزی کنند، همان‌گونه که طرح‌های امسال به نتیجه رسیده است.
وی تاکید کرد: گسترش طرح‌های منطقه‌ای و محلی، علاوه‌بر ایجاد اشتغال پایدار، به تقویت بنیان‌های اقتصادی کشور کمک خواهد کرد.
سردار سلیمانی همچنین پس از ارائه گزارش مسئولان استان بوشهر، با اشاره به ظرفیت‌های فراوان این استان، بوشهر را سرزمینی مستعد برای سرمایه‌گذاری دانست و بیان داشت: استان بوشهر سواحل ارزشمندی در آب‌های نیلگون خلیج‌فارس دارد و با توجه به شرایط جغرافیایی و آب‌وهوایی، از ظرفیت بالایی برای توسعه اقتصادی برخوردار است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به بهره‌برداری از طرح ملی تولید بذرهای ترکیبی صیفی‌جات در استان یزد، این پروژه را اقدامی راهبردی در مسیر استقلال و امنیت غذایی کشور توصیف کرد و در ادامه گفت: تولید بذرهای ترکیبی فرآیندی علمی، پیچیده و زمان‌بر است؛ این دستاورد ارزشمند می‌تواند وابستگی کشور به واردات بذر را کاهش دهد و زمینه‌ساز افزایش تولید محصولات کشاورزی شود.
سردار سلیمانی با تأکید بر لزوم توسعه این مرکز و تعامل میان استان‌های فعال در حوزه دانش‌بنیان از جمله یزد و اصفهان، تصریح کرد: اطلاع‌رسانی مناسب به استان‌ها برای استفاده از بذرهای بومی و حمایت از سرمایه‌گذاری کارآفرینان در این حوزه، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.
وی گفت: استان کردستان نیز دارای ظرفیت‌های فراوان اقتصادی، منابع طبیعی و نیروی انسانی است و علاوه‌بر اینها، از فرصت مرزی بودن نیز برخوردار است. این استان می‌تواند با دعوت گسترده از کارآفرینان و جوانان جویای شغل، گام بلندی در راستای رشد شاخص‌های اقتصادی بردارد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه، با اشاره به بهره‌برداری از کارخانه خوراک دام و طیور «امیران» در استان اردبیل، این اقدام را گامی مهم در جهت افزایش تولید گوشت قرمز و کاهش وابستگی به واردات دانست و گفت: با حمایت مسئولان استانی، بخشی از مشکلات تأمین نهاده در منطقه برطرف و حتی امکان صادرات به سایر استان‌ها نیز فراهم شده است؛ ما نباید فراموش کنیم که کیفیت گوشت تولید داخل به‌مراتب بالاتر از نمونه‌های وارداتی است و توسعه زنجیره‌های تولید و تکمیل حلقه‌های ارزش در حوزه کشاورزی و دامپروری، نقش تعیین‌کننده‌ای در افزایش بهره‌وری و تحقق امنیت غذایی دارد.
سردار سلیمانی همچنین با قدردانی از مسئولان استان سمنان، ظرفیت‌های جغرافیایی و اقتصادی این استان را برای اجرای طرح‌های الگویی اقتصاد مقاومتی مناسب دانست و گفت: امکان جذب سرمایه‌گذاران حتی از خارج استان نیز وجود دارد و با برنامه‌ریزی منسجم می‌توان در سال‌های آینده طرح‌های بزرگ‌تری را به سرانجام رساند. وی گفت: استان پهناور سیستان و بلوچستان ۱۰ درصد مساحت کشور و همچنین سواحل راهبردی دریای عمان را در اختیار دارد؛ این استان در زمینه تولید مرغ به ویژه مرغ‌های صادراتی، ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد که باید آنها را به فعل رساند؛ ضرورت دارد در این زمینه، برنامه‌ای منسجم برای سال آینده تدوین شود و به اجرا دربیاید. به گزارش ایرنا، رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه افتخار ما این است که در مسیر خدمت به مردم ایران، تلاش کنیم، گفت: تمام تلاش و اهتمام ما بر این است که ظرفیت‌های بالقوه موجود در جای جای ایران عزیز را به فعل برسانیم و از این طریق، زمینه‌ساز رشد اقتصادی، رونق کسب و کار و کاهش نرخ بیکاری شویم؛ مطمئناً در سال ۱۴۰۵ نیز به فضل الهی، این جهاد را با قدرت ادامه خواهیم داد.
سردار سلیمانی در بخش پایانی سخنان خود، با گرامیداشت نام و یاد شهدای فتنه آمریکایی- صهیونیستی دی‌ماه سال جاری، پروژه‌های اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج را به بهره‌برداری رساند.