کد خبر: ۳۲۶۸۸
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۱
اختلاف فاحش در بودجه پیشنهادی دولت و مبلغی که ورزش حرفه‌ای می‌خواهد

درخواست بودجه 120 میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک!

رئیس کمیته ملی المپیک از درخواست بودجه 120 میلیارد تومانی این کمیته برای سال 94 خبر داد .
سرویس ورزشی-

کیومرث هاشمی در تازه‌ترین صحبت هایش به موضوع بودجه درخواستی کمیته ملی المپیک اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه سال آینده سال سختی را پیش رو داریم و باید برای حضور در رقابت‌های المپیک کسب سهمیه کنیم قطعا کاهش بودجه تاثیر مخربی بر روند کاری ورزشکاران ما خواهد داشت اما تا چیزی نهایی نشده نمی‌توان درخصوص آن پیش‌بینی کرد. خوشبختانه نمایندگان مجلس شورای اسلامی نگاه ویژه‌ای به حل مشکلات ورزش دارند. مخصوصا در این راه باید به رشته‌های المپیکی برای کسب موفقیت در المپیک 2016 کمک ویژه‌ای شود.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص بودجه درخواستی این کمیته برای سال 94 گفت: ما برای سال 94 ،‌120 میلیارد تومان درخواست بودجه کرده‌ایم تا بتوانیم عملکرد خوبی در المپیک داشته‌ باشیم. ان شاالله نمایندگان با این میزان بودجه موافقت کنند چرا که سال بسیار سختی را پیش رو داریم.
وی در خصوص میزان بودجه سال گذشته کمیته ملی المپیک گفت: بودجه سال گذشته ما 48 میلیارد تومان بود اما امیدوارم در سال پیش رو نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بودجه درخواستی ما که مبلغ 120 میلیارد تومان است موافقت کنند.  
این صحبت‌های رئیس کمیته ملی المپیک در شرایطی است که دولت در بودجه پیشنهادی خود به مجلس مبلغ 23 میلیارد و 500 میلیون تومان را برای کمیته ملی المپیک در نظر گرفته است!
حمایت ویژه از کشتی
وی در بخش دیگری از صحبت هایش به برگزاری جلسه با روسای برخی فدراسیون‌های المپیکی اظهار کرد: در راستای برنامه‌ریزی جهت حضور موفق در المپیک 2016 و کسب سهمیه‌های دیگر جلساتی را با فدراسیون‌های ورزشی برگزار می‌کنیم و این روند را ادامه خواهیم داد. پس از آنکه فدراسیون‌ها برنامه خود را اعلام کردند بحث‌های تخصصی را در این فدراسیون‌ها به صورت حضوری و از نزدیک دنبال کردیم تا بتوانیم در جریان مشکلات آن‌ها و همچنین درخواست‌هایشان قرار بگیریم. شرایط به گونه‌ای است که این نشست‌ها مطمئنا استمرار خواهند داشت تا بتوانیم بیشترین حمایت را مخصوصا از رشته‌های مدال آور داشته باشیم.
رییس کمیته ملی المپیک درخصوص جلسه با مسئولان فدراسیون کشتی و امکان حل مشکلات مالی فدراسیون گفت: کشتی یکی از رشته‌های پرمدال ماست که به همراه دو سه رشته ورزشی دیگر همواره در المپیک افتخارآفرینی کرده است. طبیعی است اگر بخواهیم مدال‌های خوشرنگی داشته باشیم باید از فدراسیون کشتی حمایت ویژه‌ای انجام دهیم البته پرداخت بدهی آن‌ها جزو وظایف ما نیست اما معتقدم ورزش اول ایران باید به صورت ویژه حمایت شود.
احترام گذاشتن به قانون
وی در ادامه درباره اولتیماتوم وزارت ورزش به رئیس فدراسیون وزنه‌برداری برای انتخاب یکی از پست‌های ریاست فدراسیون یا حضور در شورای شهر تهران گفت: باید همگی به قانون احترام بگذاریم و از طریق قانونگذار مشکلات را حل کنیم. این موضوع توسط قانونگذاران باید پیگیری شود تا به خوبی حل و فصل گردد.
هاشمی درباره حمایت از فدراسیون‌هایی که در مجامع بین‌المللی دارای پست هستند گفت: باید مسائل داخلی فدراسیون‌ها در درون خودشان حل و فصل شود و به گونه‌ای نشود که باعث انعکاس بد در مجامع بین‌المللی گردد. مطمئنا از فدراسیون‌هایی که دارای کرسی‌های بین‌المللی هستند حمایت ویژه‌ می‌کنیم تا خدشه‌ای به موقعیت آن‌ها وارد نشود.