کد خبر: ۳۲۶۸۳۵
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۳
آمریکا

لغو ۱۰ هزار پرواز و قطع برق ۷۰۰ هزار نفر در طوفان برفی

با آغاز طوفان برفی شدید در آمریکا، برق ۷۰۰هزار مشترک در این کشور قطع شد و بیش از ۱۰هزار پرواز نیز لغو شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، برق بیش از ۷۰۰هزار خانوار و شرکت در آمریکا قطع شده و انتظار می‌‌رود بیش از ۱۰هزار پرواز در آستانه طوفان زمستانی مهیب که ایالت‌‌های شرقی را با بارش برف سنگین تهدید به فلج‌شدن می‌‌کند، لغو شود.
براساس اعلام این رسانه، پیش‌بینی‌کنندگان هواشناسی در آمریکا اعلام کرده بودند که برف، تگرگ و دمای بسیار پایین و خطرناک از روز یکشنبه تا هفته آینده، دوسوم شرق این کشور را دربر خواهد گرفت. این هشدارها پس از آن صادر شد که طبق گزارش شبکه محلی وابسته به ان‌بی‌سی، عصر روز شنبه سه نفر در خیابان‌های شهر نیویورک «به دلیل شرایط آب و هوایی» در بحبوحه سرمای شدید جان باختند.
سازمان ملی هواشناسی آمریکا (NWS) روز یکشنبه در رابطه با پیش‌بینی بارش برف و یخ‌بندان سنگین ناشی از طوفان زمستانی گزارش داد: تا ۱۸ اینچ برف بر فراز نیوانگلند و ۰.۵۰ اینچ باران یخ‌‌زده بر فراز بخش‌هایی از بخش‌های میانی اقیانوس اطلس و اوهایو/ تنسی خواهد بارید. علاوه بر این، روز یکشنبه باران شدیدی بر فراز دره می‌‌سی‌سی‌پی و روز دوشنبه بر بخش‌هایی از دره تنسی خواهد بارید.
سازمان هواشناسی ملی، آمریکا نیز اعلام کرد که تقریباً ۱۸۰میلیون نفر یعنی بیش از نیمی از جمعیت آمریکا تحت تأثیر طوفان‌های برفی قرار گرفته‌‌اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی تی‌آرتی، سازمان هواشناسی ملی آمریکا اعلام کرد بارش سنگین برف از اوکلاهما تا جنوب ایالت مِین ادامه خواهد داشت، در حالی‌که «باران یخی و تگرگ گسترده» نیز برای مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی پیش‌بینی شده است.
رئیس‌جمهور آمریکا پیش‌تر هشدار داده بود «موج سرمای بی‌سابقه» چندین ایالت را در خواهد نوردید.
ترامپ وضعیت اضطرار ملی را برای ۱۲ ایالت تأیید کرد، در حالی‌که دست‌کم ۲۲ ایالت و همچنین واشنگتن دی.سی نیز وضعیت اضطراری اعلام کردند.
سرویس هواشناسی ملی آمریکا هشدار داده است که این طوفان زمستانی به‌صورت غیرمعمولی وسیع و طولانی‌مدت بوده و موجب انباشت گسترده و سنگین یخ در نواحی جنوب‌شرقی خواهد شد؛ پدیده‌ای که «آثار فلج‌کننده و در برخی مناطق فاجعه‌بار» در پی خواهد داشت.
پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی نشان می‌دهد دمای هوای به‌شدت پایین خواهد بود و سرمای خطرناک ناشی از وزش باد تا روز دوشنبه بیش از پیش به مناطق دشت‌های بزرگ آمریکا سرایت خواهد کرد.