کد خبر: ۳۲۶۷۹۹
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۲
بازداشت قاتلان 2 شهید پلیس در تهران و بوشهر

تعدادی دیگر از عوامل اغتشاشات اخیر در کشور دستگیر شدند

با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی تعداد دیگری از لیدرها و اغتشاشگران آشوب‌های اخیر در کشور دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاري پليس، فرمانده انتظامي استان بوشهر اظهار داشت: در پي شهادت ستوان دوم «محسن شاهوني» از ماموران وظيفه‌شناس يگان ويژه فرماندهي انتظامي استان که در اغتشاشات اخير شهر جم به شهادت رسيده بود، کارآگاهان مجرب پليس آگاهي و ماموران فرماندهي انتظامي شهرستان جم، پس از تحقيقات علمي و ميداني و رصد اطلاعاتي موفق شدند محل اختفا متهم را شناسايي کنند و قاتل در مخفيگاهش واقع در يکي از روستاهاي بوشهر دستگير شد.
سردار حيدر سوسني افزود: در اين عمليات علاوه‌بر دستگيري عامل شهادت شهيد «شاهوني»، 3 قبضه سلاح شکاري و 679 عدد فشنگ مربوطه کشف شد.
ليدر اصلي اغتشاشات در بيرجند دستگير شد 
همچنین سرهنگ حسن خضری، فرمانده يگان ويژه استان خراسان جنوبي گفت: با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) و واحد رهايي گروگان يگان ويژه دو نفر از ليدرهاي اصلي اغتشاشات اخير که با هدف راهبندان و اغتشاش اقدام به درگيري و ضرب و جرح مأموران حافظ امنيت، تخريب اموال عمومي و آتش زدن خودروهاي شهروندان در شهر بيرجند کرده بودند، دستگير شدند.
شناسايي و دستگيري 53 اغتشاشگر 
در دامغان
جانشين فرمانده انتظامي استان سمنان نیز از شناسايي و دستگيري 53 اغتشاشگر و ليدر اصلي، در نتيجه اشراف کامل اطلاعاتي و عملياتي پليس در شهرستان دامغان خبر داد.
سردار سیدعلی میراحمدی با بيان اينکه يکي از متهمان در تحقيقات پليسي، به تخريب شيشه‌هاي فرمانداري شهرستان دامغان اقرار کرد، افزود: برخورد قاطع و قانوني با عوامل اصلي ناآرامي در دستور کار انتظامي قرار دارد.
 دستگيري 194 ليدر اغتشاشات
 در چهارمحال و بختياري
فرمانده يگان ويژه استان چهارمحال و بختياري نیز در حاشيه اجراي دستگيري ليدر و هدايت کنندگان ناآرامي‌هاي اخير، اظهار داشت: ماموران پليس ويژه با استفاده از اطلاعات مردمي و اشراف مجموعه فرماندهي انتظامي شهرستان شهرکرد 194 نفر از ليدر‌هاي اصلي اغتشاشات اخير در اين استان را شناسايي و دستگير کردند. سرهنگ بهروز آزاد با تاکيد بر اين که پليس بايد همه تلاش خود را براي برقراري نظم و امنيت به کار گيرد، افزود: در بازرسي از مخفيگاه اين افراد، تعداد قابل توجهي ابزارآلات مورد استفاده از اغتشاشات شامل سلاح‌هاي گرم، سلاح سرد و وسايل و ابزار براي مقابله با مامورين و مردم کشف شد.
 دستگیری عاملان شهادت 
استوار آرمین عباسی 
همچنین دو عامل شهادت استوار آرمین عباسی در تهران دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، طبق اعلام پلیس تهران، ساعت ۲۱:۳۰ مورخه ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ افراد حاضر در پشت‌بام یک برج ۲۰ طبقه مسکونی در منطقه سعادت آباد اقدام به پرتاب اجسام سخت نظیر سنگ، قطعات آهن و به سمت مأموران یگان امداد پلیس تهران بزرگ کردند که در حال عبور از خیابان جمشیدی بودند.
بر اثر پرتاب اجسام سخت نظیر سنگ، قطعات فلز، شیشه و... به سمت مأمورین، استوار آرمین عباسی (۲۴ساله) از ناحیه سر مورد اصابت یک دریچه‌ای فلزی قرار گرفت که با وجود استفاده از کلاه ایمنی، از ناحیه سر به شدت دچار مجروحیت شد و با وجود انتقال به مرکز درمانی و انجام اقدامات درمانی، به علت شدت جراحت وارد شده به ناحیه سر به شهادت 
رسید.
در پی این حادثه، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی، با مراجعه به محل شهادت استوار آرمین عباسی و با انجام تحقیقات پلیسی و بهره‌گیری از تصاویر دوربین‌های مداربسته ساختمان ۲۰ طبقه‌ای که پرتاب اجسام سخت از آنجا صورت گرفته بود، موفق به شناسایی افرادی شدند که در شب شهادت آرمین عباسی در پشت‌بام حضور 
داشتند.
با تحقیقات پلیسی و با همکاری اهالی ساختمان، کارآگاهان موفق به شناسایی دو جوان به نام‌های «محمدرضا» و «امیرمحمد» شدند که شب حادثه به عنوان میهمان به منزل یکی از ساکنان ساختمان مراجعه کرده بودند.
با شناسایی محمدرضا و امیرمحمد به عنوان پرتاب‌کنندگان دریچه فلزی (عاملان شهادت شهید آرمین عباسی)، دستگیری این دو متهم در دستور کار کارآگاهان اداره دهم قرار گرفت. با شناسایی مخفیگاه محمدرضا (۳۰ ساله) در یکی از شهر‌های شمالی کشور، کارآگاهان اداره دهم در ساعت یک بامداد روز جمعه مورخه ۳ بهمن ماه ۱۴۰۴ موفق به دستگیری محمدرضا شدند. با توجه به اعترافات صریح محمدرضا و با شناسایی محل کار امیرمحمد در منطقه سعادت‌آباد، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در ساعت ۱۷:۰۰ روز جمعه مورخه ۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، امیرمحمد (۲۴ ساله) را دستگیر و به اداره دهم منتقل کردند.
امیرمحمد پس از مواجهه حضوری با محمدرضا و در تحقیقات کارآگاهان، صراحتا به مشارکت در پرتاب دریچه آهنی منجر به شهادت استوار آرمین عباسی اعتراف و عنوان داشت که این اقدام به پیشنهاد وی صورت گرفته است.