کد خبر: ۳۲۶۷۵۹
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳

گلایه کامیون‌داران از وعده‌های محقق‌نشده

نایب‌رئیس کانون کامیون‌داران کشور گفت: مطالبات رانندگان درخصوص بد شارژ شدن گازوئیل آنها، عدم پرداخت کرایه، افزایش قیمت لوازم و قطعات از جمله لاستیک و گرانی دستمزدهاست.
به گزارش ایسنا، «جلال موسوی» با اشاره به عملیاتی نشدن وعده‌های داده شده به رانندگان گفت: یکی از وعده‌ها این بود که اگر صاحب کالا بعد از ۴۸ ساعت کرایه پرداخت نکرد باید شرکت حمل‌ونقل پرداخت کند. اگر آن‌هم پرداخت نکرد آن را تعطیل می‌کنند که این وعده محقق نشد. البته دوباره رئیس سازمان راهداری وعده داده که با صاحب کالا هماهنگ‌های لازم انجام خواهد شد.
وی افزود: موضوع دیگر رسیدگی به دریافت کمیسیون اضافه و اجرائی شدن تن بر کیلومتر بود که این وعده‌های داده شده هنوز محقق نشده است.
نایب‌رئیس کانون کامیون‌داران با بیان اینکه مطالبات رانندگان درخصوص بد شارژ شدن گازوئیل آنها، عدم پرداخت کرایه، افزایش قیمت لوازم و قطعات و گرانی دستمزدها است، اظهار کرد: کمبود و گرانی لاستیک یکی از چالش‌های این بخش است. حدود یک سال گذشته یک جفت لاستیک را ۳۱ میلیون خریداری می‌کردیم در حالی که امسال قیمت آن به ۸۰ میلیون تومان رسیده است. روغن در یک‌سال گذشته حدود پنج بار افزایش قیمت داشته است و هیچ نظارتی بر این اقلام وجود ندارد. همچنین شرکت نفت، سوخت را به درستی شارژ نمی‌کند و نظارتی نیز بر آن نیست.
موسوی ضمن اشاره به اینکه همه مشکلات مربوط به حوزه راهداری نیست، اظهار کرد: تصمیمات برای رانندگان بدون هماهنگی با اتحادیه‌های این بخش انجام می‌شود. به اصناف اهمیتی داده نمی‌شود و نظر اصناف اعمال نمی‌شود. درخصوص تخصیص سوخت نیز شرکت نفت اعلام کرد که رانندگان مسیرها را مشخص کنند که چنین چیزی امکان‌پذیر نیست. شرکت نفت باید به راننده سوخت دهد و اینکه راننده از کدام مسیر تردد می‌کند تصمیم خودش است.اجبار مسیر برای رانندگان درست نیست.
به گفته نایب‌رئیس کانون کامیونداران، روغن و لاستیک با نرخ مصوب وجود ندارد و از بازار آزاد خریداری می‌شود.
موسوی در پایان گفت: شرکت‌های بزرگ مقیاس نیز یکی از چالش‌های موجود است که برای رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل مشکلاتی ایجاد کرده‌اند. رانندگان وارد این شرکت می‌شوند. شرکت به راننده بار می‌دهند و وقتی راننده بار می‌زند از هیچ‌کس نمی‌تواند طلبی داشته باشد و حساب و کتابی وجود ندارد. اگر کرایه پرداخت نشود دست راننده به هیچ جا بند نیست و این شرکت‌ها معضلی برای حمل‌ونقل شده‌اند.