کد خبر: ۳۲۶۷۱۹
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۹
وزارت اطلاعات خبر داد

بازداشت ۱۶ نفر از اراذل و اوباش فعال در حوادث تروریستی اخیر تهران

وزارت اطلاعات طی اطلاعیه‌ای از بازداشت ۱۶ نفر از اراذل و اوباش فعال در حوادث تروریستی دی ماه تهران خبر داد. 
وزارت اطلاعات با انتشار اطلاعیه‌ای از بازداشت ۱۶ نفر از اراذل و اوباش فعال در حوادث تروریستی دی ماه تهران خبر داد و نوشت: این افراد در ۲۴ ساعت گذشته و در عملیات مشترک سازمان اطلاعات تهران و فراجا شناسایی و بازداشت شده‌اند.  در ادامه این اطلاعیه آمده است: 8 نفر از آن‌ها در مناطق ستارخان، مرزداران و شهرک گلستان بازداشت شدند؛ یک نفر از این اشرار که مشروبات الکلی مصرف کرده بود با حافظان امنیت درگیر می‌شود و از ناحیه پا گلوله می‌خورد. 
وزارت اطلاعات همچنین اشاره کرد: این ۸ نفر از عوامل اصلی حمله به نیروهای حافظ امنیت و آتش زدن خودروهای دولتی و شخصی مردم بوده‌اند و از آن‌ها بیش از ۴۰ قبضه سلاح سرد از جمله قمه‌های آغشته به خون، لباس‌ نیروی انتظامی و بسیج سرقت شده در آشوب‌ها، مقادیری فشنگ سلاح‌های جنگی، مواد مخدر و حجم بالایی از مشروبات الکلی کشف شده است؛ برخی از بازداشت شدگان از تمکن مالی بالایی برخوردار بوده و یکی از آن‌ها کارخانه‌دار است. 
به گزارش مهر، در ادامه این اطلاعیه عنوان شد: سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات تهران، ۸ نفر دیگر را هم که بمب‌های دست‌ساز می‌ساختند و پرتاب می‌کردند و اقدام به آتش زدن خودروها و آسیب رساندن به نیروهای حافظ امنیت می‌کردند، هم در مناطق شرق، جنوب و جنوب غرب تهران (شهر بهارستان) شناسایی و بازداشت کردند.