ترامپ دنبال آزادی در ایران نیست و نفت میخواهد
قانونگذار اسپانیایی پارلمان اروپا ضمن محکوم کردن تهدیدات نظامی و تحریمهای آمریکا علیه ایران گفت که اروپا به دونالد ترامپ برای جنایاتش کمک نکند.
«آیرین مانترو»، قانونگذار اسپانیایی پارلمان اروپا در جلسه این پارلمان و در حضور «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا رئیسجمهور آمریکا را «هیتلر قرن بیستویکم» خواند. وی با انتقاد شدید از مواضع سران اروپایی اعلام کرد که آنها خودشان را در برابر ترامپ تحقیر میکنند. عضو پارلمان اروپا خاطرنشان کرد: «آیا هنوز معتقدید که با کمک به ایالات متحده برای ارتکاب جنایاتش، ما در امان خواهیم بود؟» مانترو با محکوم کردن مواضع آمریکا علیه ایران تصریح کرد: «بمباران و تحریم ایران برای زنان آزادی به ارمغان نخواهد آورد. برای ترامپ نفت خواهد آورد». قانونگذار اسپانیایی خطاب به سران اروپا متذکر شد: «سیاست مماشات مانع جنگ نشد؛ بلکه فقط هیولا را بزرگتر کرد....ترامپ هیتلر قرن بیستویکم است».
به گزارش فارس، وی با محکوم کردن دوباره مواضع ضدایرانی ترامپ تصریح کرد: «ما باید ایالات متحده را منزوی کنیم و همین حالا ناتو را ترک کنیم، نه اینکه به آنها در بمباران ایران کمک کنیم. کمی عزت نفس داشته باشید».