کد خبر: ۳۲۳۶۰
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۹

خواندنی از ورزش ایران


*دومین روز مسابقات واترپلو جام باشگاه‌های آسیا با برتری نمایندگان ایران به پایان رسید.تیم زرین معدن آسیا که در گروه دوم این مسابقات قرار دارد توانست با نتیجه 15 بر 12 مقابل تیم القادسیه کویت به برتری برسد و در صدر جدول گروه دوم قرار گیرد. همچنین نفت امیدیه دیگر نماینده ایران در این رقابت‌ها در گروه اول با حساب 15 بر12 تیم قادسیه الخبر عربستان را مغلوب کرد.
*اردوی آمادگی تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در مسابقات جام‌جهانی با دعوت از 34 کشتی‌گیر از اول دی ماه در تهران آغاز می‌شود و تا یازدهم دی‌ماه ادامه خواهد داشت.
*طی حکمی از سوی محمدجعفر کامبوزیا رئیس فدراسیون شطرنج، هاملت تومانیان به عنوان رئیس کمیته مربیان منصوب شد.همچنین طی احکام جداگانه ای از سوی رئیس فدراسیون، خسرو شیخ هرندی به عنوان سرمربی تیم ملی رده سنی زیر 16 سال ایران، مرتضی محجوب به سمت سرمربی رده های سنی زیر 14، 16 و 18 سال و هاملت تومانیان با حفظ سمت به عنوان سرمربی رده های سنی زیر 8، 10 و 12 سال منصوب شدند.