قند هم مخدر شد
گروهی از پزشکان دانشگاه «لیورپول» در انگلیس در بخشی از یک برنامه مطالعاتی با موضوع کاهش مقدار غیر ضروری قند مصرفی از رژیم غذایی روزانه، هشدار دادند که قند را باید به عنوان یک محصول دخانی جدید در نظر گرفت.
گروهی از پزشکان دانشگاه «لیورپول» در انگلیس در بخشی از یک برنامه مطالعاتی با موضوع کاهش مقدار غیر ضروری قند مصرفی از رژیم غذایی روزانه، هشدار دادند که قند را باید به عنوان یک محصول دخانی جدید در نظر گرفت.
«سیمون کاپول» از مؤسسه روانشناسی، سلامت و جامعه دانشگاه لیورپول یکی از حامیان این برنامه است که با هدف آگاه کردن مردم از خطرات مصرف قند فرآوری شده، راهاندازی شده و مردم را تشویق میکند که پیش از خرید مواد خوراکی، برچسب محتویات آن را با دقت مطالعه کنند.
کاپول در این برنامه تأکید کرد که قند یک محصول دخانی و اعتیادآور جدید است. در تمام مناطق جهان نوشیدنیهای حاوی مواد قندی و مواد خوراکی ناسالم، کودکان و حتی والدین آنها را اغفال میکنند و همچنین صاحبان صنایع تولید کننده این دسته از مواد غذایی به جای سلامت مردم تنها روی منافع خود و فروش بیشتر این محصولات تمرکز دارند.
پزشکان همواره تأکید دارند که با مصرف بالای قند سلامت کودکان به طور جدی به خطر میافتد و آنها را در معرض ابتلا به امراضی چون چاقی، دیابت و همچنین بیماریهای دندانی قرار میدهد.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، در این برنامه هدف آن است تا کارخانههای تولید نوشیدنی و مواد خوراکی با هماهنگی دپارتمان سلامت انگلیس همکاری مشترکی را برای کاهش حجم قند افزوده شده به محصولات خوراکی خود آغاز کنند.
«سیمون کاپول» از مؤسسه روانشناسی، سلامت و جامعه دانشگاه لیورپول یکی از حامیان این برنامه است که با هدف آگاه کردن مردم از خطرات مصرف قند فرآوری شده، راهاندازی شده و مردم را تشویق میکند که پیش از خرید مواد خوراکی، برچسب محتویات آن را با دقت مطالعه کنند.
کاپول در این برنامه تأکید کرد که قند یک محصول دخانی و اعتیادآور جدید است. در تمام مناطق جهان نوشیدنیهای حاوی مواد قندی و مواد خوراکی ناسالم، کودکان و حتی والدین آنها را اغفال میکنند و همچنین صاحبان صنایع تولید کننده این دسته از مواد غذایی به جای سلامت مردم تنها روی منافع خود و فروش بیشتر این محصولات تمرکز دارند.
پزشکان همواره تأکید دارند که با مصرف بالای قند سلامت کودکان به طور جدی به خطر میافتد و آنها را در معرض ابتلا به امراضی چون چاقی، دیابت و همچنین بیماریهای دندانی قرار میدهد.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، در این برنامه هدف آن است تا کارخانههای تولید نوشیدنی و مواد خوراکی با هماهنگی دپارتمان سلامت انگلیس همکاری مشترکی را برای کاهش حجم قند افزوده شده به محصولات خوراکی خود آغاز کنند.