کد خبر: ۳۲۱۴۲۳
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰

تقوی: منتظر هستیم تا پزشکان و خانواده کاظمی، تصمیم‌ بگیرند

رئیس فدراسیون والیبال گفت: نمی‌گویم در روزهای آینده خبرهای خوبی خواهیم شنید اما در این‌گونه موارد ممکن است معجزه‌هایی هم اتفاق بیفتد.
میلاد تقوی در مورد آخرین وضعیت صابر کاظمی، ملی‌پوش پیشین والیبال ایران که در اثر حادثه‌ای در قطر،‌ دچار ایست قلبی و مرگ مغزی شده است، اظهار داشت: شنبه هفته قبل به ما اطلاع دادند که صابر کاظمی در استخر محل اقامتش در قطر، دچار حادثه شده است. ما از طریق همراه او شنیدیم که قبل از ورود به استخر و در حالی که هنوز لباس بر تن داشت، احساس برق‌گرفتگی داشت، به زمین افتاد و دچار ایست قلبی شد. سپس آمبولانس آمد و احیا شد. پزشکان قطری،‌ فردای حادثه به ما اطلاع دادند که صابر مشکوک به مرگ مغزی است و در 2 روز آینده، دستگاه‌ها را قطع می‌کنند. این‌جا بود که فدراسیون والیبال با اصرار خانواده صابر تلاش کرد او را به تهران منتقل کنند. خانواده صابر همان موقع درخواست کردند که جزئیات وضعیت فرزندشان رسانه‌ای نشود و ما هم جریان را مدیریت کردیم.
تقوی گفت: پس از اینکه پزشکان قطری در مورد مرگ مغزی، اعلام قطعیت کردند، اقدامات لازم برای انتقال او به ایران اتفاق افتاد. ما گفته بودیم با توجه به اینکه اخبار ناامید‌کننده‌ای از پزشکان قطری به دست ما می‌رسد، می‌خواهیم صابر را ایران بیاوریم. این انتقال با مشکلات زیادی همراه بود چون قطری‌ها همراهی نمی‌کردند و معتقد بودند انتقال او کمکی به وضعیتش نخواهد کرد. همچنین طبق قوانین داخلی بیمارستان باید دستگاه‌ها را قطع می‌کردند. این‌جا بود که وزیر بهداشت قطر ورود کرد و ما صابر را به ایران آوردیم.
او ادامه داد: ما از روز نخست ناامید نبودیم و نیستیم. نمی‌گویم در روزهای آینده خبرهای خوبی خواهیم شنید اما در این‌گونه موارد ممکن است معجزه‌هایی هم اتفاق بیفتد. شرایط جسمی صابر خوب نیست. منتظر هستیم تا پزشکان و خانواده صابر، تصمیم‌های بعدی را بگیرند.