وزارت راه با وجود اراضی به وسعت ۳۰ برابر تهران مانع واگذاری زمین به مردم است
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با انتقاد از حذف
ماده ۵۰ برنامه هفتم توسعه، گفت: وزارت راه با وجود اراضی به وسعت ۳۰ برابر تهران، مانع واگذاری زمین به مردم است.
به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر قادری با انتقاد از رویکرد دولت در اصلاح برنامه هفتم پیشرفت، تصریح کرد: متأسفانه دولت اعلام کرده
۱۲۷ حکم از برنامه هفتم قابل اجرا نیست. در حالیکه مجلس چنین نگاهی را به هیچوجه قبول ندارد. یکی از موارد اصلاحی پیشنهادی دولت، حذف ماده ۵۰ است که مجلس با آن مخالف است.
او افزود: با توجه به شاخصهای موجود، در بسیاری از شهرهای کشور تراکم جمعیت شهری بسیار بالاست و به همین دلیل باید محدوده شهرها افزایش یابد و زمینهای جدید به بافت شهری الحاق شود. بهویژه در شرایطی که امکان پرداخت تسهیلات و وامهای مسکن محدود است؛ چرا نباید بتوانیم زمین را در اختیار مردم قرار دهیم؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: نگاه وزارت راه و شهرسازی در این زمینه مورد قبول مجلس نیست و قطعاً اجازه نخواهیم داد این بخش از قانون اصلاح یا حذف شود. در شرایط فعلی و با وجود تورم اقتصادی، حداقل باید کاری کنیم که مشکل مسکن مردم حل شود.
قادری افزود: با وجود اینکه مساحت زمینهای در اختیار وزارت راه و شهرسازی ۳۰ برابر وسعت شهر تهران است همچنان این وزارتخانه به دنبال حذف احکام مرتبط با تأمین زمین است. نگاهی که جز تنگنظری، دلیلی برای آن وجود ندارد.