طلسم ۱۰ ساله «طلای» تکواندو ایران شکست
ملیپوش تکواندو ایران که با پیروزی برابر حریفی از چین به مبارزه نهائی راه پیدا کرد، در مبارزه فینال برابر حریفی از روسیه به پیروزی رسید و نخستین مدال طلای تیم ملی را به گردن آویخت.
بیستوهفتمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان که از روز دوم آبان به میزبانی شهر ووشی چین آغاز شده است، صبح چهارشنبه روز ماقبل پایانی خود را پشت سر خواهد گذاشت. در این روز تکواندو ایران دو نماینده داشت که بانوی تکواندوکار کشورمان حذف شد و ملیپوش مردان به مبارزاتش ادامه خواهد داد. در وزن ۵۸- کیلوگرم آقایان، ابوالفضل زندی در دور اول به مصاف آدمی بلرون از کوزوو رفت و موفق شد در دو راند مقتدرانه وی را شکست دهد و به دور بعدی صعود کند. این ملیپوش کشورمان در دور دوم ویتو دلاکویلا از ایتالیا را هم در دو راند شکست داد.
ویتو دلاکویلا دارنده دو نشان طلا و برنز جهان و یک طلای المپیک توکیو و دارنده چندین مدال از گرندپریهای مختلف بود که مغلوب ملیپوش تکواندو ایران شد. زندی در یکهشتم مقابل خسوس رودریگز از اسپانیا به برتری ۲ بر صفر رسید و راهی یکچهارم شد. ملیپوش کشورمان در این مرحله برابر مانکوف از اوکراین که دارای مدال طلای یونیورسیاد آلمان و مدال برنز قهرمانی اروپا بود مبارزه کرد.
در پایان این مبارزه ملیپوش کشورمان دو بر صفر به برتری رسید و با صعود به مرحله نیمه نهائی مدال برنز خود را قطعی کرد. ابوالفضل زندی در مرحله نیمه نهائی به مصاف «کیفنهانگ» از چین رفت و در دو راند حریف خود را شکست داد و به فینال رسید. زندی در فینال دو بر صفر حریفی از روسیه را شکست داد و قهرمان جهان شد و اولین مدال طلا را به گردن آویخت.
نماینده وزن ۵۸- کیلوگرم کشورمان در فینال برابر گئورگی گورتسیف از روسیه دو بر صفر در راند شماری به برتری رسید و پس از ۱۰ سال از طلای آقایان در قهرمانی جهان این طلسم توسط شیر پسر ایرانی شکسته شد. پیش از این مهدی حاجی موسایی با رسیدن به فینال و کسب مدال نقره اولین مدال ایران را به ارمغان آورد.