کد خبر: ۳۲۱۲۳۵
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰
صحبت‌های اوسمار برزیلی پس از امضای قرارداد

رؤیای بزرگی با پرسپولیس دارم امیدوارم مثل گذشته قهرمان شویم

سرویس ورزشی-
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس لحظاتی پس از امضای قرارداد با سرخپوشان صحبت‌هایی داشت که برای هواداران این تیم امیدوارکننده بود.
بعد از جدایی ‌هاشمیان مذاکرات فشرده و سریع با اوسمار که چند روز قبل از بوریرام اخراج شده بود انجام شد و سرمربی برزیلی به ایران آمد تا دیروز در نشستی رسمی قراردادش را مقابل چشم همه هواداران و رسانه‌ها امضا کرد و برای دومین دوره سرمربی پرسپولیس شد.
اوسمار ویرا پس از امضای قرارداد خود با باشگاه پرسپولیس در مراسم معارفه اظهار داشت: افتخار بزرگی است و موجب خرسندی من که بار دیگر در تیم بزرگ پرسپولیس حضور داشته باشم. جا دارد از مدیران باشگاه و بانک شهر تشکر کنم که مقدمات حضور دوباره من در پرسپولیس را فراهم کردند. من می‌دانم که هواداران چقدر توقع دارند، ولی مهم این است که همه ما با هم تلاش می‌کنیم تا به موفقیت برسیم. امیدوارم که در آن فضائی که قبلاً در تهران و ایران تجربه کردم، بتوانیم کار کنیم. ما وقتی هواداران را پشت خودمان داشته باشیم می‌توانیم با همدلی موفق شویم.
وی ادامه داد: امسال فصل خاصی پیش رو داریم و هدف‌های بزرگ و سختی در پیش. رؤیای من این است که به پیروزی برسیم. وقتی یک نفر یک رؤیایی دارد شاید کار سخت باشد، ولی وقتی همه با هم بوده و یک رؤیای مشترک داشته باشیم آن رؤیا به سادگی محقق می‌شود.
حدادی: سه روزه با اوسمار به توافق رسیدیم
پیمان حدادی، سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس هم در مراسم امضای قرارداد اوسمار لوس ویرا، سرمربی جدید سرخ‌پوشان، ضمن تشکر از اعضای هیئت‌مدیره و واحدهای ورزشی و حقوقی باشگاه، تأکید کرد که هدف اصلی مدیریت فعلی تحقق خواسته هواداران و حرکت در مسیر اصلاح ساختار باشگاه است.
حدادی در ابتدای صحبت‌های خود گفت: امروز در خدمت آقای اوسمار هستیم. مراسم امضای قرارداد ایشان را همراه با آقای میرزایی، نائب رئیس محترم هیئت‌مدیره داریم. یک تشکر ویژه از تمام همکارانم و برادرانم در هیئت‌مدیره کنم، آقای دکتر همتی و آقای اینانلو که واقعا هم‌فکری و همیاری تمام اعضای هیئت‌مدیره باعث شد که طی ۳ روز مذاکره ما به یک نتیجه خوبی برسیم و امروز در خدمت آقای اوسمار باشیم. او با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف باشگاه برای تحقق خواسته هواداران افزود: تشکر می‌کنم از قسمت ورزشی، حقوقی‌ و به ویژه امور بین‌الملل که خیلی تسریع بخشیدند به بحث انعقاد قرارداد و همچنین تمام دوستانی که تسریع کردند این فرآیند را تا امروز خدمت آقای اوسمار باشیم. امیدواریم این اتفاق که خواسته هوادار بود و ما وظیفه‌مان هست که خواسته هوادار را محقق کنیم، مبارک باشد. قبل از اینکه صحبت‌های آقای اوسمار را بشنویم، به تمام افرادی که در جلسه حضور دارند عرض کنم که این گوش برای شنیدن تمام انتقادات، گزارش‌ها، تحلیل‌ها و نظرات شماست. ما معتقدیم که اگر به دنبال پیشرفت هستیم حتما باید انتقادات را بپذیریم و آنجایی که احساس می‌کنیم ضعف داریم حتما ضعف را از بین ببریم. لذا از تمام شما دوستان خواهش می‌کنم که هرجا که نظری تقدیری یا هر پیشنهادی دارید که می‌توانید به باشگاه پرسپولیس کمک کنید حتما این لطف را در حق ما بکنید و ما حتما پذیرای نظرات شما هستیم. حدادی ادامه داد: در هیئت‌مدیره فعلی، ما از چند ماه گذشته اصلاح ساختار را در باشگاه بزرگ پرسپولیس شروع کردیم، در قسمت حقوقی و مالی و مخصوصا در قسمت ورزشی. ما به این نتیجه رسیدم که در ساختار اجرائی باشگاه یک جاهایی نیاز به تغییر رویه و یک جاهایی شاید نیاز به تغییر افراد باشد ولی مهم‌تر از آن، نیاز به تغییر نگرش است و من فکر می‌کنم این تغییر نگرش را ما از قسمت رسانه باشگاه شروع خواهیم کرد، رسانه‌ای که ریاست کمیته‌اش آقای اینانلو هست.
او در پایان درباره برنامه‌های آینده باشگاه گفت: همچنین بحث اقتصادی در طی روزهای آتی برنامه‌های اقتصادی باشگاه برای تحقق درآمدهای‌ پایدار و مستمر حتما اطلاع‌رسانی خواهد شد. یک بار دیگر به نوبه خودم از تک‌تک شما بزرگواران تشکر می‌کنم که تشریف آوردید و ان‌شاءلله که بتوانیم در آینده روزهای خوبی را برای باشگاه بزرگ پرسپولیس به ارمغان بیاوریم.