کد خبر: ۳۲۱۱۰۹
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۶

هشدار پليس فتا درباره آگهي‌هاي جعلي استخدام دستگاه‌هاي دولتي در ديوار و شيپور

رئيس پليس فتا فراجا نسبت به افزايش انتشار آگهي‌هاي جعلي با عنوان استخدام در دستگاه‌هاي دولتي در سايت‌هاي آگهي‌محور از جمله ديوار و شيپور هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار وحيد مجيد اظهار داشت: مجرمان سايبري با درج آگهي‌هاي جعلي استخدامي در پلتفرم‌هاي آگهي‌محور، کاربران را به سايت‌هاي جعلي يا نصب اپليکيشن‌هاي آلوده هدايت مي‌کنند. اين افراد پس از دسترسي غيرمجاز به تلفن همراه قربانيان، اقدام به سرقت اطلاعات بانکي و خالي کردن حساب آن‌ها مي‌کنند.
وی با بيان اينکه پلتفرم‌هاي ديوار و شيپور مسئول هستند از انتشار چنين آگهي‌هايي جلوگيري کنند، افزود: بارها به اين پلتفرم‌ها تذکر داده شده اما متأسفانه تاکنون سازوکاري مؤثر براي کاهش يا جلوگيري از انتشار اين آگهي‌ها ايجاد نشده است. انتظار مي‌رود مديران اين سکوها با همکاري پليس فتا، نسبت به مديريت و پالايش محتواي مجرمانه اقدامات لازم را در اسرع وقت انجام دهند.
رئيس پليس فتا فراجا تأکيد کرد: تمامي فرآيندهاي رسمي استخدام در دستگاه‌هاي دولتي صرفاً از طريق وبگاه‌هاي رسمي همان سازمان‌ها انجام مي‌شود و هيچ نهاد دولتي از بسترهايي مانند ديوار يا شبکه‌هاي اجتماعي براي جذب نيرو استفاده نمي‌کند. بنابراين، هرگونه آگهي در اين زمينه در سايت‌هاي واسط، جعلي و فاقد اعتبار است.
سردار مجيد همچنين گفت: در 6 ‌ماهه نخست امسال، 30 پرونده مهم در حوزه برداشت غيرمجاز اينترنتي از حساب شهروندان شناسايي و در اين رابطه 37 نفر از عاملان دستگير و به مراجع قضايي معرفي شده‌اند.
وي از شهروندان خواست: در صورت مشاهده آگهي‌هاي مشکوک استخدامي در فضاي مجازي، موضوع را از طريق سايت پليس فتا به نشاني fata.gov.ir و شماره 096380 به مرکز فوريت‌هاي سايبري پليس فتا گزارش دهند و از هرگونه پرداخت وجه يا ارسال اطلاعات شخصي در بسترهاي غيررسمي خودداري کنند.