کد خبر: ۳۲۰۸۹۰
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳

سخنگوی قوه قضائیه از عوامل فیلم سینمایی «مجنون» قدردانی کرد

اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و سخنگوی دستگاه قضا، پس از تماشای فیلم سینمایی «مجنون» از عوامل و دست‌اندرکاران این اثر تجلیل کرد و آن را فیلمی ارزشمند در بازنمایی دوران دفاع مقدس دانست.
جهانگیر در حاشیه این مراسم با اشاره به شخصیت شهید زین‌الدین، فرمانده لشکر علی‌ابن ‌ابی‌طالب‌(ع)، گفت: «فیلم‌هایی از این دست یادآور رشادت‌ها و ایثار قهرمانانی است که برای دفاع از وطن تا پای جان ایستادگی کردند.» وی با تأکید بر ضرورت تداوم تولید آثار مرتبط با دفاع مقدس، افزود: «اگرچه جنگ تمام شده، اما دشمنی دشمنان پایان نیافته و باید روح مقاومت را زنده نگه داشت. هر کشوری که استقلال می‌خواهد، ناگزیر از مقاومت است.»
سخنگوی قوه قضائیه همچنین از مردم دعوت کرد تا فیلم «مجنون» را تماشا کنند و آن را اثری دانست که می‌تواند غرور ملی را احیا کند.
فیلم سینمایی «مجنون» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است و بخشی از حماسه شهیدان مهدی و مجید زین‌الدین در جزیره مجنون و عملیات خیبر را روایت می‌کند. این فیلم در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر به عنوان بهترین فیلم انتخاب شد و چهار سیمرغ بلورین به دست آورد.