کد خبر: ۳۱۹۶۵۴
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹
اندونزی

افزایش کشته‌های حادثه فروریختن مدرسه‌ به ۳۷ تن

مقامات اندونزی اعلام کردند شمار کشته‌شدگان حادثه فروریختن مدرسه‌ای در این کشور به ۳۷ نفر افزایش یافت و امدادگران اجساد بیشتری را از زیر آوار بیرون کشیدند.
به گزارش ایسنا، بخشی از این ساختمان چندطبقه در جزیره «جاوه شرقی» اندونزی روز دوشنبه همزمان با جمع‌شدن دانش‌آموزان در یک محوطه ناگهان فرو ریخت.
مدیر عملیات آژانس ملی جست‌وجو و نجات در بیانیه‌ای اعلام کرد: تا صبح یکشنبه ۱۰۴ نفر در وضعیت سالم هستند و فوت ۳۷ نفر نیز تایید شده است. وی افزود که ۲۶ نفر هنوز مفقودند.
«یودی برامانتیو» گفت: آمار کشته‌شدگان شامل عضوی از بدن است که امدادگران روز شنبه از زیر آوار بیرون آوردند.
«بودی ایراوان»، مقام رسمی آژانس ملی مقابله با بلایای طبیعی نیز به خبرنگاران گفت: عملیات بازیابی حدود «۶۰درصد» تکمیل شده است و افزود که امیدوار است به‌زودی به پایان برسد.
به گزارش «چنل‌نیوز ایشیا»، کارشناسان در حال بررسی علت ریزش ساختمان هستند اما به گفته بازرسان، نشانه‌های اولیه حاکی از ساخت‌وساز غیراستاندارد است.
دانش‌آموزان عمدتاً پسر بودند و در کلاس‌های هفتم تا دوازدهم تحصیل می‌کردند و بین ۱۲ تا ۱۹ سال سن داشتند. بازماندگان گفتند که دانش‌آموزان دختر در بخش دیگری از ساختمان بودند و موفق به فرار شدند.