کد خبر: ۳۱۹۲۱۶
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵

اعتراف آمریکا به ترس از ایران و تلاش غربگرایان برای رفع دغدغه آمریکا



«دنیس فریتس» کارشناس نظامی و سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا به ناتوانی آمریکا و اسرائیل در مقابله با ایران اعتراف کرد.
فریتس در یک مصاحبه اینترنتی گفت: «آمریکا و اسرائیل می‌دانند که از میان برداشتن ایران کار دشواری است.» او سپس به کشورهایی که در منطقه غرب آسیا مورد تجاوز آمریکا قرار گرفته و حکومت‌های‌شان ساقط شدند اشاره کرد و گفت: «ما همه آن کشورها را از سر راه برداشتیم؛ قذافی را کشتیم و اسد، با اینکه می‌خواستیم او را بکشیم اما الان در روسیه است. ایران هنوز ایستاده است و دلیل اینکه آنها را در انتهای فهرست رها کردیم این بود که می‌دانستیم کار سختی است.»
فریتس در ادامه از نقش بازدارنگی قدرت موشکی ایران در محاسبات مقامات نظامی و سیاسی آمریکا می‌گوید و یکی از علت‌های ترس آمریکا از مقابله با ایران را همین می‌داند: «ما از [برنامه موشکی ایران] می‌ترسیم و به همین خاطر آنها را در انتهای فهرست رها کردیم. هنگامی که به برنامه هسته‌ای آنها حمله کردیم، آنها با موشک‌های بالستیک تلافی کردند. این موشک‌های بالستیک بسیار دقیق هستند؛ آنها بسیار دقیق هستند.»
این سرهنگ بازنشسته آمریکایی یکی دیگر از دلایل ترس آمریکا در مقابله با ایران را اتحاد و انسجام داخلی در ایران دانست: «ایرانیان مردمانی هستند که هرگاه تهدید می‌شوند یا به آنها حمله می‌شود، گردهم می‌آیند. یکی از نگرانی‌های آمریکا نیز همین بود که اگر مردم ایران گردهم بیایند کار دشوار خواهد شد.»
با این حساب معلوم می‌شود نسخه‌پیچی جریان غربگرای داخلی با عبارت «مذاکره جامع با آمریکا» که منظورشان علاوه‌بر برنامه هسته‌ای، شامل برنامه موشکی ایران نیز می‌شد از کدام اتاق‌فکر به آنها دیکته شده است. مدعیان اصلاحات برای رفع ترس و نگرانی آمریکا می‌‌خواستند پای قدرت موشکی را نیز به میز مذاکرات باز کنند و مانند برجام آن را هم در ازای وعده‌های نسیه معامله کنند.
غربگرایان داخلی همچنین از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به انسجام داخلی دریغ نمی‌کنند. آنها با دوقطبی‌سازی‌های کاذب مانند مذاکره- جنگ، گردش سانتریفیوژها- گردش چرخ اقتصاد، تندرو- میانه‌رو و... جامعه را چند پاره می‌کنند. آنها از طرف دیگر با به حاشیه بردن مسائل و دغدغه‌های اصلی و معیشتی مردم و سوءعملکردشان در مناصب اجرائی جامعه را به نقطه‌ جوش رسانده و سعی در فاصله انداختن میان مردم و حاکمیت دارند.
بی‌جهت نیست که باید آنها را بازوهای آمریکا در ایران به حساب‌ آوریم؛ چون هدفشان تضعیف نقاط قوت جمهوری اسلامی و تحریک مردم علیه حاکمیت است. آن‌طور که «دنیس فریتس» کارشناس آمریکایی می‌گوید با از بین رفتن بازدارندگی موشکی و انسجام داخلی ایران، دو عامل ترس آمریکا برای حمله به ایران و براندازی نظام جمهوری اسلامی برطرف می‌شود.