جشن ملی برای تکمیل موفقیت تاریخی کشتی
قهرمانان کشتی فرنگی و آزاد ایران پس از درخشش در مسابقات جهانی و کسب ۱۵ مدال طلا، نقره و برنز مورد تقدیر مسئولان و مردم قرار گرفتند و در جشن ملی شرکت کردند.
پس از قهرمانی همزمان تیمهای ملی کشتی فرنگی و آزاد ایران در قهرمانی جهان که با کسب ۱۵ مدال طلا، نقره و برنز رقم خورد، ملیپوشان و اعضای کادر فنی مورد تقدیر و استقبال پرشور مردم قرار گرفتند و شامگاه سهشنبه هم سالن ۱۲ هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی مملو از علاقهمندان و مسئولانی بود که برای جشن ملی و قدردانی از گوش شکستهها گردهم آمده بودند.
مراسم تجلیل از قهرمانان تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران با حضور اعضای شورای شهر، شهردار تهران، وزیر دفاع، رؤسای فدراسیونهای، مسئولان وزارت ورزش و ... برگزار شد و از ملیپوشان و مربیان آنها تقدیر شد. در این مراسم بخشهای مختلفی برای تجلیل در نظر گرفته شده بود که اجرای حرکات ورزش پهلوانی و زورخانهای بخشی از آنها بود.
رنگرز: خدا را شکر شرمنده مردم نشدیم
حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جشن ملی کشتیگیران گفت: امیدوارم این موفقیت مقدمهای باشد برای موفقیت کشتیگیران و ورزش ایران در بازیهای آسیایی و المپیک آینده. از همه کسانی که از کشتیگیران قهرمان قدردانی و تجلیل کردند تشکر میکنم. خدا را شاکر هستم که شرمنده مردم نشدیم و این قهرمانی باعث خوشحالی آنها شد.
اسبقیان: اقدامات ارزشی کشتیگیران تحسین رهبری را
به همراه داشت
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش با تمجید از موفقیت بزرگ کشتیگیران آزاد و فرنگی ایران در مسابقات قهرمانی گفت: اول اینکه این اتفاق بزرگ و خوشایند با اقتدار صورت گرفت. کشتی آزاد ایران بعد از ۱۲ سال بر بام دنیا ایستاد و کشتی فرنگی نیز پس از ۱۱ سال به مقام قهرمانی جهان رسید. شروین اسبقیان ادامه داد: بُعد دیگر این بود کشتی فرنگی و آزاد به صورت همزمان اول شدند و این افتخار برای اولین بار صورت گرفت. قهرمانان سرافراز ایران از بعد ارزشی نیز نمونه بودند و اقداماتی انجام دادند که تحسین رهبر معظم انقلاب اسلامی را در پی داشت. معاون وزیر ورزش در ادامه اظهار داشت: رهبر انقلاب نیز پیروزیهای اعجاببرانگیز این قهرمانان را با تعبیر کلمه اعجاببرانگیز ستودند و هم بعد از این موفقیتها رفتارهای ارزشمند و فرهنگیشان را مورد ستایش قرار دادند.
واکنش سوریان به حضور در فدراسیون کشتی
حمید سوریان پرافتخارترین کشتیگیر ایران که دارنده هفت مدال طلای جهان و المپیک است در واکنش به اینکه آیا به سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در آینده فکر میکنید گفت: من همیشه به عنوان سرباز در خدمت تیم ملی ایران هستم. من با جان و دل همیشه در کنار کشتی هستم. هر چه داریم از این رشته است و همیشه با کادر فنی و مسئولان در ارتباط هستم.
توجه ویژه مردم به حسن رنگرز
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران که در روزهای گذشته به خاطر رفتارهای جوانمردانهاش مورد تمجید قرار گرفته است، برای حضور در جشن ملی کشتی فرنگی به همراه فرزند خردسالش حضور یافته بود که مورد استقبال و توجه ویژه مردم و علاقهمندان به کشتی هم قرار گرفت و بارها برای گرفتن عکس با مردم توقف کرد.