کد خبر: ۳۱۷۶۸۵
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴

اخبار کوتاه از فوتبال

بی‌نتیجه ماندن جلسه نمایندگان باشگاه سپاهان و تراکتور
جلسه رسیدگی به پرونده انتقال ‌هافبک پرتغالی فصل گذشته تراکتور تبریز به سپاهان بی‌نتیجه ماند.
روز پنجشنبه هفته گذشته پرونده جنجالی انتقال ریکاردو آلوز‌ هافبک پرتغالی فصل گذشته تیم فوتبال تراکتور تبریز به سپاهان اصفهان با حضور نماینده دو باشگاه، ابوالفضل حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و مسئولان سازمان لیگ مورد بررسی قرار گرفت، اما این جلسه خروجی نداشت و بی‌نتیجه ماند. این پرونده طبق شرایط قبلی خود برقرار بوده و چون باشگاه تراکتور، شکایت خود را نزد فیفا برده است باید منتظر رأی فیفا ماند تا تکلیف آن مشخص شود. طبق خبری که از قبل اعلام شده بود، آلوز تا نیم‌فصل اول نمی‌تواند برای سپاهان بازی کند.
پیش‌بینی روز آسان تیم امید مقابل گوام
تیم فوتبال امید ایران پس از پیروزی پرگل مقابل تیم هنگ‌کنگ و شروعی امیدوارکننده در راه حضور در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا‌، امروز در دومین دیدار خود به مصاف تیم گوام می‌رود.
تیم فوتبال امید ایران روز چهارشنبه در اولین دیدار خود در مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا در ورزشگاه آل نهیان ابوظبی به مصاف هنگ‌کنگ رفت که این مسابقه با پیروزی 4 بر صفر تیم کشورمان به پایان رسید. مهدی جعفری(70)، امیرمحمد رزاقی‌نیا(73) و کسری طاهری (87 و 2+90 )گلزنان ایران مقابل هنگ‌کنگ بودند.
در دیگر دیدار این گروه امارات تیم گوام را در دیداری یکطرفه با 12 گل در هم کوبید. به این ترتیب پیروزی پرگل چهار بر صفر ایران مقابل هنگ‌کنگ برای صدرنشینی کافی نبود و ملی‌پوشان ایران باید امروز با پیروزی پرگل مقابل گوام اختلاف تفاضل گل را کمتر کنند تا در دیدار نهائی مقابل امارات میزبان حتی در صورت تساوی هم بتوانند صدرنشین گروه شوند. شاگردان روانخواه امروز از ساعت 18 به مصاف گوام و روز 18 شهریور به دیدار امارات خواهند رفت.
صعود اروگوئه، کلمبیا و پاراگوئه به جام جهانی ۲۰۲۶
صعود سه تیم دیگر از منطقه آمریکای جنوبی به بیست‌وسومین دوره جام جهانی قطعی شد.
در چارچوب مرحله انتخابی مسابقات جام جهانی 2026 در منطقه آمریکای جنوبی، بامداد دیروز(جمعه) پنج دیدار در نقاط مختلف این قاره برگزار شد که در یکی از این دیدارها تیم ملی فوتبال آرژانتین، صدرنشین این رقابت‌ها که صعود خود به بیست‌وسومین دوره جام جهانی را پیش از این قطعی کرده، در ورزشگاه مونومنتال واقع در شهر بوینس آیرس به مصاف ونزوئلا رفت و موفق شد با نتیجه 3 بر صفر میهمانش را شکست دهد. لیونل مسی در دقایق 39 و 80 و لائوتارو مارتینس در دقیقه 76 برای آلبی‌سلسته به میدان رفت. مسی که با 36 گل‌زده همچنان بهترین گلزن تمامی ادوار رقابت‌های مرحله انتخابی جام جهانی در منطقه آمریکای جنوبی است، این آخرین بازی‌اش بود که در خاک آرژانتین انجام داد و پس از پایان این دیدار با هواداران وداعی احساسی هم داشت. انتظار می‌رود مسی پس از جام جهانی 2026 از فوتبال ملی خداحافظی کند.
برزیل هم که پیش از این صعودش به جام جهانی 2026 را قطعی کرده؛ در دیداری خانگی با نتیجه 3 بر صفر شیلی را از پیش‌ رو برداشت. استویائو (38) و لوکاس پاکتا (72) برای تیم تحت ‌هدایت کارلو آنچلوتی در این دیدار گلزنی کردند.
اروگوئه هم در دیداری خانگی با نتیجه 3 بر صفر پرو را از پیش‌ رو برداشت و جواز صعود به بیست‌وسومین دوره جام جهانی را کسب کرد. رودریگو آگیره (14) و جورجین دِآراسکائتا (58) برای شاگردان مارچلو بیلسا در این دیدار گلزنی کردند.
کلمبیا هم با برتری خانگی 3 بر صفر مقابل بولیوی، صعودش به جام جهانی 2026 را قطعی کرد. خامس رودریگس(31)، جان کوردوبا (74) و خوان فرناندو کینترو(83) برای کلمبیا در این دیدار گلزنی کردند.
پاراگوئه نیز با تساوی بدون گل خانگی مقابل اکوادور صعودش به جام جهانی پیش‌‌رو را قطعی کرد. در جدول رده‌بندی این رقابت‌ها، آژانتین با 38 امتیاز صدرنشین است و تیم‌های برزیل با 28 امتیاز، اروگوئه با 27 امتیاز، اکوادور با 26 امتیاز، کلمبیا با 25 امتیاز و پاراگوئه با 25 امتیاز و تفاضل گل کمتر، به ترتیب در رده‌های دوم تا ششم جای دارند و همگی به جام جهانی 2026 راه یافته‌اند.