کد خبر: ۳۱۷۴۹
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۳

قبرستان‌های قدیمی به کمک بهشت‌زهرا(س) می‌آیند

معاون خدمات شهری تهران از ظرفیت‌سازی قبرستان‌های قدیمی تهران به منظور جایگزینی بهشت‌زهرا(س) خبر داد.


به گزارش باشگاه خبرنگاران، مجتبی عبداللهی با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه 160 تا 170 متوفی در بهشت‌زهرا(س) پذیرش می‌شود اظهار داشت: از این تعداد 110 متوفی داخل مجموعه دفن شده و حدود 50 متوفی پس از کارهای خدماتی به خارج از مجموعه و شهرستان‌های اطراف تهران منتقل می‌شوند.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از یک میلیون و پانصد هزار متوفی در این قبرستان دفن شده‌اند و با توجه به امکانات موجود تا سال 1397 ظرفیت دفن متوفی وجود دارد، گفت: یکی از کارهایی که از حدود یک سال پیش تا به امروز در حال انجام است مطالعه بر روی قبرستان‌های متبرکه و متروکه و یا زیارتگاه‌های کل شهر تهران است که هم‌اکنون بعضی از آنها فعال است و از جمله در امامزاده عینعلی و زینعلی، امامزاده عبدالله  و قبرستان ابن‌بابویه به صورت محدود تدفین صورت می‌گیرد و شهرداری تهران در پی ظرفیت‌سازی بیشتر قبرستان‌های قدیمی است و مکان‌های جایگزین در خصوص همین امر به‌زودی اعلام می‌شود.
عبداللهی درباره هزینه‌های تدفین گفت: در حال حاضر 90 درصد متوفی‌ها در فاز 3 تدفین می‌شوند که واگذاری قبرها برای خانواده‌ها رایگان است و تنها حدود 200 هزار تومان هزینه کارهای خدماتی دریافت می‌شود و برای خانواده‌های نیازمند کاهش یافته و یا به صورت رایگان خواهد بود. همچنین در فاز 3 قبور 3 طبقه است و طبقه  اول رایگان و 2 طبقه دیگر به خانواده‌های خود متوفی با قیمت هر طبقه 350 هزار تومان و با امکان تقسیط 7 ماهه واگذار می‌شود.
وی با رد هرگونه پیش فروش قبور گفت: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در فاز یک و از قطعه یک تا 100 حداکثر قیمت 15 تا 20 میلیون تومان و از قطعه 200 تا 258، حداکثر 8 میلیون تومان است.