اخذ مجوز ۱۲ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در همدان
همدان- خبرنگار کیهان:
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان از اخذ مجوز سرمایهگذاری خارجی به ارزش
۱۲ میلیون دلار برای اجرای ۶ طرح خبر داد و گفت: سال گذشته ۲۱۰ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در استان صورت گرفت.
حسن پیمانی در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه هم اینک درحال مذاکره با سرمایهگذاران خارجی هستیم، افزود: در حال حاضر یک سرمایهگذاری هزار میلیون دلاری خارجی در استان پیشبینی شده است.
وی با اشاره به اینکه استان همدان هیچ مشکلی در جذب اعتبارات ندارد، عنوان کرد: با توجه به اعتبارات عمرانی استان در سال گذشته این رقم به
۶ همت افزایش یافته است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان با بیان اینکه سالانه ۲.۵ درصد بودجه کشور به استانها اختصاص مییابد، اظهار داشت: مدیران استانی باید در جذب اعتبارات تلاش کنند.
وی با بیان اینکه ۹۵ درصد درآمد استان از درآمدهای مالیاتی است، یادآور شد: ۷.۵ همت درآمد برای استان در قانون بودجه پیشبینی شده است.